przez Małgosia Sz Wt, 15.09.2009 09:02
Wyciąg idzie {jak mówiła moja matematyczka}. Tyle tylko, że w jej przypadku to był "opis konstrukcji". Tu pozdrawiam serdecznie Gochę, która może może już się wygrzebała ze spraw i zajrzy tutaj! Żeby Druhny TAM nie myślały, że się o nich nie myśli i na nie nie czeka TUTAJ! Tak, tak "ktoś w ogóle na Druhny czeka"!
/.../
Jeszcze mam na ustach ślad(Chanel red classic moze?) /Gejsza Albercia zapieprza na robote! A jak! Azja gorOM! PS No ktos musi zapieprzac, ne? Co bedzie stal w miejscu!/{hihihi Andorciu właśnie miałam dzisiaj rano Ci odpisać, że co się będę pytać Ścianulki i tak się dowiem z wierszenki. No i masz już w drugim wersie jest odpowiedź! hihihi}
/.../
Bez jedzenia i bez spania(no to Hobbitu tam zdecydowanie nie uswiadczy) /z calym szacunkiem Druhny, oki?! Sekretem PRAWDZIWEGO sushi jest to, ze rIbA musi byc swieza, taka co jOM Noe ze swoja lodka wylowil, no! Druhny majOM w Warszawie taki targ z owocami morza jak na zdjeciach Andorci? Auuuuuuc! „Plynie Wisla plynie”, o kurna, to chyba bedzie cytatenka/ {jasne, że nie majOM i dlatego napisały "buuuu". A mnie się zresztą wydaje, że tych sekretów musi być więcej!}
/../
Harmonia na trzy czwarte z cicha rżnie(to bedzi wolno-wolno chyba. Bronia?) /hi hi, Bronia, tylko blagam Cie nie zasnij na tych pokazach!!! No troche patriotyzmu! Druhny, szczekaMY na filmowOM depesze Bronki, ne?/ {no masz! potem drukujemy, filmy oglądamy i marudzimy, że inne się podobały, wychodząc przy okazji na ... no dobra już nie napiszę na co, aaaa i jeszcze czasami przekonujemy Bronię w gołąbkach, że film jest w jej klimacie, chociaż ona jeszcze tego nie wie hihihi}
/.../
Gdy na Gnojnej bawimy się(to pewnie jakies urodziny. Ktora Druhna stoi w kolejce urodzinowej?) /Oddaje glos na Sowusie! PS Ja nie wklejam zdjec: miasto-ulica-czlowiek z elementem ludzkim @ Sowusia? Sowus, no Ty dorbaldie masz w-czape w-czap! A widzisz jaka jestem fajna? Masz w-czape w-czap, wpisuje Cie na czarnOM liste a i tak glosuje na Ciebie! Ty sie lepiej ucz ode mnie szacunku dla Scianusi, hi hi/{ponieważ ja jestem na czarnej liście od wieków - zaraz zaraz od czego to się zaczęło, chyba od tych żaluzji czy czegoś tam, co je potem Ścianusia przez lata w wierszenkach wspominała hihihi - ale się zgadzam z Sową! Druhna by wkleiła jakieś zdjęcia ze zwykłego niedzielnego spaceru po okolicy, a nie tylko zapieprza od urlopiku do urlopiku ałaaaaaaaaa (no teraz to już nie mam szans na opuszczenie czarnej listy!)}
Kto zna Antka czuje mojrę(Druhny widzialy "International"? Clive Oven. Ja wlasnie pozyczylam i zdaje mi sie ze bedzie suspens. I tu sowie wkleje fotke, a co? Clive Owen nie jest gorszy niz Dr House, ne? ) /hi hi. Dr Who? PS „Sometimes the hardest thing in life is to know which bridge to cross and which to burn... I'm the one you burn.” PS # 9 Maszmuniu, # 2 oznacza jeno dwa cytaty z tego samego filmu, a nie sequel/ {no to jasne! International nie widziały, ale Emciu spoko nie samym Housem się żyje!}
/../
A kat Maciejewski tam, pod szubienicą(literowka! Chodzilo o kota ktory sie narazil Druhnie Teremi. TerA dopiero bedzie DANTON!) /ale ze co? Serialenka bedzie w kostiumach i po francusku? Voila. „On tue la liberté devant vos yeux et vous laissez faire." Niech zyje wolnosc slowa!!!/ {no, to tylko to może mnie uratować! i na tym kończę, bo coś długi ten wyciąg mi wyszedł! Spadam Druhny, dzisiaj na lunch (hihihi) zjem sobie rosół i schabowego zamiast snobować się na podrabiane sushi! CIAO!}