przez M.C. Wt, 06.01.2009 18:38
Cze wsjem, chcialam sie pochwalic, ze mam problemy z otwieraniem strony KJ. Akuratnie sie udalo, ufff.
Bronia, o tym filmie "The Island" nie slyszalam ale ja science fiction/thrillery to sledze pobieznie tylko... Lecz, czytalam ksiazke o czyms podobnym, Kazumi Ishiguro "Never let mi go" i tez mnie bardzo poruszyla...Choc koniec nieco inny niz filmu-czytalam streszczenie.
Maszmunku "Lust and Caution" dla mnie koncowka 2007, to w Polsce, hihi, pewnie wiosna 2008, auuuu! "Chlopca z latawcem" pokazalam dzieciom...nie wiem, moze troche za wczesnie? P. protestowal i domagal sie powrotu do fimow Disneya...A "Perfume" to kiedy byl? Tez mna szarpnal. Co do Majid Majidi, hihi, najwazniejsze zeby w koncu ODKRYC! Prawdziwe odkrycia potrzebuja CZASU. Hihi, takie jakies dwuznaczne te ostatnie zdania...No nic.
Obiecuje, ze juz w tym tygodniu NIC o filmach nie powiem! No chyba, ze o takim jednym ktory mam na oku...hihi...TO moze byc lepsze niz POKUTA, hihi, jest zagmatwana milosc, jest wojna w tle...czy mozna prosic o wiecej...?! Na razie pssst i cicho sza....PS I nie chodzi tu o "Australie"...Konkurs?
Hihi, Teremi, nie boj kota! Drzwi szafy stoja otworem! Tylko wydaje mi sie, ze Twoj kot juz upatrzyl sowie ofiare-na-stale...Tymczasem radze Ci pochowac wszelkie przedmioty o pokroju kija lub rury! Szczegolnie te kanciaste!
Sowus pracuj w spokoju! Co i ja zamierzam zaraz uczynic.
Spades na zimno i mgle, ale od czwartku ma juz byc 20 stopni C na pare dni!
Druhny sie trzymajOM platkow sniegu!