przez M.C. Śr, 18.06.2008 06:20
Druhny sie nie przepychajO z tymi wierszenkami! Nie moge przeciez calej rezerwowej welny zuzyc na jeden wieczor, ne? No to prosiMY sie ustawic w kolejce! Kto pierwszy ten lepszy, hihi. Od razu uprzedzam, ze mam wisielczy humor! No i do tego nie moge sie zdecydowc czy wkleic na bialo czy na kolorowo...........
No to siu, Druhny sowie pokolorujO!
"niech żyją wakacje"(hihi, Sowus no nie patrz na mnie takim wzrokiem! Nie ja wkleilam kolejnO wakacenke, ne?)
Niech żyją wakacje(moga sowie zyc nawet dluzej niz rok szkolny! BUM!)
Niech żyją wakacje (w zdrowiu szczesciu i pomyslnosci!)
Niech żyje pole, las(od wody i ognia ustrzez ich Panie! Luuudzie, zaczelo sie od kataklizmow w Azji, a tera przeszly na Hameryke...Skaranie ziemskie z tym global warming!)
I niebo i słońce (poprosze o jakas ladna burze z piorunami. Najlepiej taka w Bie..., zeby sie zdawalo, ze rozpierniczy z trzy gory!
Wolny swobodny czas.(jak go zobacze to dopiero uwierze. Na razie zapierniczam ile wlezie! O! rymowanka! Hihi, moze by tak do tworczosci zglosic?)
Gorące złote słońce(a tak w nawiasie to powiem, ze dzisiaj w nocy to jest przecudny ksiezyc. Pelnia.)
na czarno nas opali (no to juz Druhen preferencja, ja tam sie mazne sanskrinem, phi! Nie mylic z sanskrytem!)
w przejrzystej bystrej rzece(hihi, no jak sie Albercia uprze to moze jaka przejrzystO i czystO rzeczke znajdzie. Bronia, hihi, Ty nasz lewy skoczku, tfu obronco! Bungee gotowe? Miejsce na Poniatoszczaku upatrzone? Teraz albo nigdy!)
będziemy się kąpali.(otoz w wannie Masmzunu sie nie bedzieemy kapali. Wanna Maszmunu nadal sluzy MikolajkO)
Pojedzie z nami piłka(znaczi si Hobbitu)
i pajac i skakanka, (Albercia ze skakanka. Skacze i skacze, takie wstepne przygotowania do kung-fu.)
będziemy się bawili(w co?)
od samiutkiego ranka.(skrzyp skrzyp...nocne zbawy to MY!)
wersja skrócona - bez refrenu - a że piosenka dla dzieci? każdy w nas ma odrobinę (całkiem dużą) dziecka(bez tej odrobiny to by WOGOLE nie bylo wierszenek! Hihi, same troczki dla doroslch.)
Dobranoc!
PS Wiecie Wy co? Jak ja wkleje niewidoczenke to u mnie na ekranie WOGOLE nic nie widac! SERIO!
PS Pan Fizyk mowi, ze Magnolia wyglada....tego...., no..., ladnie w korespondencji. MachaMY Magnolii!!!!