Nie mam czasu czytac, znow nie sposob nadrobic, co naskrobalyscie. Taki teraz czas.
Zapraszam Was na hawajskie wyspy, ja teraz po tych stronach kraze i wybieram opcje polaczenia odwiedzenia dwu kolejnych wysp Kauai i Maui.
Oto strona:
http://hawaiianstylephotos.com/index.htm
Wybierzcie opcje Free galleries, wyspe, a nastepnie klikniecie na kazde zdjecie otworzy Wam kolejna galerie zdjec roznych regionow danej wyspy.
Wiem, ze dla wielu taka podroz jest teraz malo dostepna, egzotyczna, nierealna, ale zdjecia oddaja piekno tam zawarte, warto obejrzec. Zapraszam. Ja jestem podekscytowana samym ogladaniem i juz planuje (mam nadzieje, ze wszystko sie jakos ulozy i dane nam bedzie zobaczyc jeszcze te dwie wyspy).
Sciana, nie smiej sie, ja jestem w duzej hawajskiej wyspie Hawaii zakochana po uszy i to juz wiadome, ze wyksztalce "kurczeta" i zmykam tam, do spokojnego zycia. Ja tam juz mentalnie jestem od kilku lat, calym swoim sercem.
Boze, byle do lipca, tyle radosci nas czeka.
Poki co, ciezkie, normalne, zapracowane zycie, nocne sprzatanie i niewiele wiecej.
Dla oddechu, fru, na stronke hawajska. Ciekawa jestem, ktora czesc wysp Wam sie najbardziej podoba. Na polnocy Kauai powodz, przerwana zostala tama, na jakis czas odcieta droga na jednej z tamtejszych " autostrad" (smiech na sali, ale tak te drogi szumnie nazywaja).
Dobrej nocy, u mnie jeszzce nocne porzadkowanie chalupy. Nastolatki sprzataly z predkoscia swiatla (chcieli wyjsc wieczorem), Apollo szpakowaty udawal, ze robi to samo i przejechal po korytarzach odkurzaczem, a potem ugrzazl przed komputerem zaglebiajac sie w polityke, a ja place nocym dyzurem w kuchni za lenistwo w ciagu dnia.
Miejcie cudna niedziele, ja pracuje, pozdrawiam wsie kobity z HP i czytelnikow tez (Marysi i Basi klaniam sie wyjatkowo za kulture we wszystkim i w kazdym momencie).
No i piosenka, Trisha Yearwood, a kiedy jej slucham przypomina mi sie dyskusja o milosci prawdziwej, ktora zapodala O. i tej wdziecznosci zawsze, ze sie mialo uczucie na chwile.
Posluchajcie:
If I'd have known the way that this would end
If I'd have read the last page first
If I'd have had the strength to walk away
If I'd have known how this would hurt
I would've loved you anyway
I'd do it all the same
Not a second I would change
Not a touch that I would trade
Had I known my heart would break
I'd have loved you anyway
It's bittersweet to look back now