przez annajoanna Pt, 06.08.2021 12:33
Muszę wam powiedzieć, że warto być przygotowaną na różne okoliczności, szczególnie teraz podczas sezonu wakacyjno-urlopowego. Sama niedawno wróciłam ze swojego urlopu i powiem wam, że dobrze, iż miałam ze sobą dobrze wyposażoną apteczkę. Już tłumaczę, jak to było. Otóż wybrałam się razem z mężem w góry, pochodzić nieco po pięknych szlakach. Niestety podczas jednej z naszych wycieczek wystarczył jeden niewłaściwie postawiony krok i nieszczęście było gotowe. Po prostu pojawiła się u mnie rana. Na szczęście jak wspomniałam, miałam ze sobą dobrze wyposażoną apteczkę, a w niej żel hydrokoloidowy przyśpieszający gojenie ran od Help4skin. Od razu postąpiłam zgodnie z instrukcją użycia. Okazało się, że jest rzeczywiście tak, jak piszą na swojej help4skin.pl stronie, natychmiastowo zmniejsza ból. Dzięki temu mogłam jeszcze kontynuować wycieczkę i napawać się widokiem pięknych górskich szczytów. Warto mieć taki żel w zanadrzu, nigdy nie wiadomo kiedy może się nam on przydać, szczególnie podczas wyjazdów.