stacyy napisał(a):Nie wszystkie witaminy dobrze się wchłaniają z pożywienia dlatego trzeba je dostarczać w postaci suplementów.
ale bzdury piszesz, masakra. Prawdą jest , że mało które witaminy z suplementów wchlaniają się tak dobrze jak witaminy z pożywienia, polecam sobie poczytać jakieś naukowe publikacje, a nie słuchać co ci próbują wcisnąć reklamy
jakoś rok temu mieliśmy problemy łóżkowe , aż trafiłem na artykuł
https://www.maxigrago.pl/zaburzenia-ere ... -problemow i postanowiłem zgodnie z zaleceniami zmienić swój styl zycia, niee, nie zostałem kulturystą z dnia na dzień, paradoksalnie wystarczy 30 min spaceru BEZ TELEFONU dziennie, zmiana diety na drogą , ale lepszą jakościowo, zamiast łykać tabletki lepiej kupić lepsze produkty , a efekt będzie 2x lepszy i 2x tańszy
polecam nie łykać papki, którąwam wciskają media, poczytajcie sobie co mówią naukowcy, sprawdzcie sobie badania suplementów, wielokrotnie stwierdzono odstępstwa od deklarowanego składu, wprowadzenie suplementu na rynek nie wymaga od twórcy żadnych wyników badań także powodzenia w łykaniu niewiadomo czego i wmawianiu sobie, że to super zdrowe