Droga Pani Krystyno!
Bardzo dziękujemy Pani za wczorajszy koncert w rzeszowskiej Filharmonii!!! To wspaniałe, że mieliśmy to szczęście zobaczyć Panią już trzeci raz w życiu (3 VIII 2013 na "Danucie W.", 28 III 2014 na "Białej Bluzce")!!!
Uwielbiamy jak Pani śpiewa!!! Tak się cieszę, że usłyszałam moje ulubione piosenki, przede wszystkim "Jest fantystycznie", "Moje życie, twoje życie"... Ehh, marzę jeszcze o usłyszeniu na żywo "Dancingu"!
Niestety, nie zdążyliśmy Pani spotkać po występie, ale jeszcze raz dziękujemy za czas poświęcony nam po "Danucie W." w Nowej Hucie w sierpniu 2013 r. Jak sobie to przypomnę, to trochę mi wstyd, bo rozpłakałam się jak kretynka i zachowywałam bardzo nerwowo, jak chora psychicznie... Teraz leczę się u psychologa i jest coraz lepiej (nie bez znaczenia był serial "Bez tajemnic" z Pani udziałem ).
Pani jest dla nas wielką inspiracją!!! Chciałabym być taka silna, pełna energii, życia i pasji jak Pani! "Jest fantastycznie" musi stać się moją piosenką przewodnią Dziękujemy za wszystko, co Pani robi, że Pani praca przynosi piękne owoce i ukojenie zbolałym duszom.
Pozdrawiamy gorąco!
Monika & Kamil z Rzeszowa