Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających. Jak dobrze że ten wątek trwa. Po wielu zawirowaniach nareszcie i ja mam nadzieje - takie nieśmiałe jeszcze i maleńkie, ale może ......?
Witajcie.trzymam kciuki za zdrówko,musi być dobrze..u mnie a właściwie u mojej teściowej nie najlepiej.na nerce w czerwcu usunięto złośliwy nowotwór , a od tygodnia mamy wyniki kolejnego guza-pochwy...bardzo zlośliwy...... czy można mieć,w życiu takiego pecha żeby w ciągu pół roku zachorować na raka dwukrotnie...??straszne....modlę się żeby jakoś,z tego wyszła,ale szanse raczej marne......
Wszystkim walczącym juz teraz życzę, żeby zbliżający się coraz śmielej nowy rok przyniósł coraz lepsze wyniki i jak najwięcej pozytywnych, po prostu DOBRYCH wiadomości. Jestem z Wami myślami!
Pozdrawiam wszystkich pilnujących tego wątku i przesylam serdeczne życzenia świąteczne...zdrowych,spokojnych i wesołych a w Nowym Roku jak najwięcej szczęsliwych dni... Reniu dla Ciebie podwojna dawka życzeń...zdrowotnych.
dołączam się do wszystkich ciepłych, świątecznych życzeń, tym, którzy walczą, życzę aby sie im udało wygrać, Reniu - ściskamy Cię wyjątkowo serdecznie, trzymamy kciuki z wiarą, że będzie dobrze
Zyczenia D O B R A dla wszystkich ta droga skladam.
ps. Ness, ... ps1. M. i Paproszki caluje Was. ps2. Reniu, musi byc dobrze. ps3. Ita, caluje i pozdrawiam. Brakuje mi GG z Toba. ps4. Placunie, sciskam i tak kiedys do Was dotre. ps5. szacun dla wszystkich, ktorzy tu pisza, w uklonie
Powroty cieszą. Pozdrawiam. I Wszystkim wszystkiego co najlepsze w nowym roku. Spełnienia tego, co w sercach się skrywa najgłębiej, co wytęsknione, wyczekane najmocniej, upragnione. Serdeczności!