Chciałam Wam polecić rewelacyjną książkę na temat walki z rakiem. Nie śledzę Waszego wątku, więc możliwe, że ten tytuł już się pojawił. Ale jeśli nie, to sięgnijcie po książkę "Głodny anioł. Jak wyleczyłem się z raka" autor Stanisław Karolewski. Niewielka objętościowo książka, około 90 stron, gdzie Autor opowiada o tym jak pokonał raka. Zawiera konkretne rady co należy zrobić aby wygrać z chorobą. Moim zdaniem REWELACJA!!!
I druga moja rada dla wszystkich chorych i zdrowych. U większości autorów piszących o tym jak pokonać choroby (nie tylko raka) pojawia się zalecenie spróbowania jogi. Joga oczyszcza organizm, uspokaja a tym samym eliminuje ogniska zapalne (źródła chorób) w organizmie. Nie wiem, czy wiecie, że od kilku lat organizowana jest ogólnopolska akcja bezpłatnej jogi w parku. Zajęcia odbywają się w wielu polskich miastach co niedziela około 10.00. Wejdźcie sobie na stronę
http://www.jogawparku.pl po dokładniejsze informacje. Jeżeli należycie do szczęściarzy i mieszkacie w miastach, które uczestniczą w projekcie nie przegapcie! Nie obawiajcie się, że sobie nie poradzicie, to łatwe, nawet jeśli nie byliście na sali gimnastycznej od czasów podstawówki. POWODZENIA!!!