przez Ściana N, 12.07.2009 06:22
Che HalYnko!
Sowus - czy Ty sie z galezi urwalas czy z dziupli wypadlas? Ze niby sie nie usmiechalam/usmiecham? Toz mi caly tynk popekal od tego rechotu, wkleic? I tak trwam w tym rechocie... troche to nudny stan, przyznam szczerze....eee tam...czego sie nie robi, zeby bylo milo i przyjemnie wsrod ludzi...inteligencja spoleczna, te sprawy.
Wiesz Sowus, ja to nawet list do Ciebie zkolazenkowalam, dorbaldie perla nad dzielami mi wyszla, ale sowie mysle "nie wkleje", nie bede odbierac Panu Fizykowi szansy na sukces, zwanej rowniez NagrodOM Nobla (kategoria: Litera..., tfu, Karykatura), co ne? W koncu glosuje Publicznosc. Albercia pyta, czy juz mozna slac esemesy, czy tez moze jest juz po ptakach (pardon, Sowus, za te ptaki!). Sowus, mam do Ciebie pItanie: Ty wez mi wytlumacz, jak krowie (pardon, Bronia, za te krowe) na rowie, dlaczego jak ja napisze cos (skup sie!) smiesznego, to mi sie zyczy luzu, poczucia humoru, dystansu do siebie, bo ja za cholerkunie nie kumam?! Tylko mi nie wciskaj, ze sOM rowni i rowniejsi, czy tego typu podiumowe bzdety, dobra?
PS Aaaaa.... i popraw literowke w tamtym temacie. Na inicjalach sie zna? No chyba, ze Ty w CIA robisz i wiesz wiecej i lepiej. Taaa...rowni i rowniejsi, dno!
Kangurzyco - jakby Ci to powiedziec, zebys mnie znowu nie przejechala walcem na oczach Publisi? Hmmm....No dobra - walne prostu z mostu: "Stary ma zawsze racje"! Auuuuc!
I pisz, pisz....im dluzej, tym lepiej. Szczekam na kolejny odcinek cyklicznego programu "Cd spraw zaleglych". Kategoria: Perla Dziel.
Teremi, czy Druhna wciaz spi? - Kabaret O.L. uwielbiam!!! Albercia mowi, ze jest poczucie humoru i PO-CZU-CIE HU-MO-RU, czek!
Pozdrowienia dla wyspanej Kici.
A Wszystkim zycze milej niedzieli. U mnie Swiety Deszcz.
PS # 9 "no bo tych, co sOM na luzie - nikt na bacznosc nie postawi", tra la la...