Gazeta Cafe

Tutaj kierujcie pytania do mnie, na które postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości.

Gazeta Cafe

Postprzez nat Wt, 28.04.2009 21:07

Fantastycznie, że Ci, którzy nie mogli być osobiście na spotkaniu mieli możliwość obejrzenia go w internecie.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6552318,Trzeba_miec_powod__zeby_wlaczyc_kamere.html

Wyglądało na to, iż wytworzyła się bardzo sympatyczna atmosfera. Wspaniale było usłyszeć Pani śmiech.
Jeśli chodzi o tę praktykę dziennikarską z zaczepnym, eufemistycznie mówiąc, pierwszym zdaniem, to niestety jest to prawda. Znaleźli sobie taki patent już jakiś czas temu, a że jest skuteczny - osiągają to, co zamierzyli, czyli podgrzanie temperatury rozmowy, oczywiście kosztem rozmówcy - to pewnie prędko się to nie zmieni. Dobrze więc, że wywiadową burzę ma już Pani za sobą.
Tak się zastanowiłam, jeśli w Polonii jest monitoring prasy, to czy wklejając tu prasowe różności wnosimy cokolwiek nowego, nie dublujemy się?
Kłaniam się,
N.
w szeregu biegniesz kilka lat,
a potem - jazda w boski sad!
nat

Re: Gazeta Cafe

Postprzez Krystyna Janda Śr, 29.04.2009 06:44

Nie. Jest dużo rzeczy których tam nie ma. Bardzo dziękuję. Poza tym, tam przychodzi to na komputer ogólny , tu mam to w domu i wkładam najczęściej do szufladek , gdzie trzeba. W teatrze nie mam prawie szansy siąść do komputera spokojnie. Dziękuje raz jeszcze.
Krystyna Janda
Właściciel

Powrót do Korespondencja