dziękuję Modrzew, przemyślę, tylko problem tkwi w tym, że nie jestem prawdziwym artystą, dlatego w mych pierwszych wierszach napisałam o moim szacunku do poezji,
piszę śmieszne wierszyki o tym co czuję
gospodyni tego forum otworzła tu furtkę dla każdego, bo jej zdaniem ważni są ludzie, którzy mają potrzebę tworzenia
żeby nikomu nie wadzić założyłam osobny wątek
nie jest to poezja, mam świadomość swojego poziomu, co nie znaczy by się nie rozwijać
komu się nie podoba, raz wejdzie i sobie pójdzie
a jeśli ktoś ma ochotę kulturalnie ze mną porozmawiać, to barodzo mnie to cieszy
nie czekam na zachwyty, tylko na merytoryczną dyskusję
nie umiem rozmawiać z ludźmi, których nie znam, nie patrzę im w oczy, a oni ukryci za komputerem mnie obrażają, to znaczy starają się mnie obrazić, jestem już za dużą dziewczynką, żeby podchodzić do tego emocjonalnie
i nie mam na to wpływu, że wszędzie na forach są takie pijawki, które nic mądrego od siebie nie napiszą, tylko przyssają sie do kogoś i obśmiewają, cytują...że takim ludziom nie szkoda czasu i energii...
mam nadzieję Modrzew, że te wcześniejsze wpisy świadczyły o jakimś twoim złym humorze...nie możesz być złym człowiekeim skoro interesujesz się kinem i teatrem, musisz byc wrażliwym człowiekiem skoro też tworzysz...proszę cię, jeśli ktoś kiedyś cię skrzywdził, to nie przenoś tego na innych, strasznie nie lubię agresji słownej, a tym bardziej, że jesteśmy na forum Krystyny Jandy
wiesz, jak tak strasznie zmieszałes mnie z błotem, to obawiałam się, że jeszcze ktoś gotów pomyśleć, że jesteś znanym wydawcą, a ja trzymam ci pistolet przy skroni byś wydał moje wiersze
nie wiem, czy za dużo w życiu przeszedłeś, czy za mało...ale staraj się unikać słów, które kgoś obrażają, nie możesz komuś kazać przestać pisać...wypowiadac się za niego, że wiesz, co on myśli, że czeka na oklaski...
skąd w tobie tyle nienawiści do mnie, skoro mnie nie znasz...
wiesz, ja już jestem na końcu drogi...już nic mnie nie zdziwi, nie zaskoczy...
wymyśl jakiś wątek agrsji słownych i ściągnij tam sobie podobnych
proszę, nie baw się w to na miom wątku, nie zaśmiecaj mi go, za zezwoleniem Krystyny Jandy założyłam wątek moich wierszy, są one dla mnie cudowne hi hi hi bo to moje własne, ale wiem, że tylko dla mnie cudowne
każdą krytykę przyjmuję z pokorą i dziękuję ci za ten ostatni wpis
pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję tym, którym nie szkoda czasu by moje wierszyki poczytać i coś od siebie dorzucić