Bo łatwiej gadać takie bredni gdy się nie jest w takiej sytuacji w jakiej jest piguła.
..owszem tylko skad to wiesz? KTOS MUSIAŁ CI TO POWIEDZIEC@Shirley ...Constantine napisał(a): Ja wiem, że tutaj jakis inny "trynd" panuje (w stylu przekażcie sobie znak pokoju)
..................... gdzie to wyczytałas , u Zenki czy u mnie???? ....pigula napisał(a):Piszesz Soniu,że Zenobia broni podwaliny wiary,wybacz ja mam odmienne zdanie na temat osób -obrońców chrześcijaństwa.
.... chyba psychoterapia to za mało ...jestem w szoku, chyba pierwszy raz na tym forum..........Szpital to taka dzungla gdzie kazdy? pacjent uwaza sie za najważniejszego i tam właśnie wychodzi jacy z nas chrzescijanie.Kiedy leży obok nas człowiek chory rzadko ktoś z pacjentów podejdzie,nakarmi czy da pić.Wiesz co to jest,, krzyk mózgowy''?W zespole otępiennym w chorobie nowotworowej kiedy człowiek nieswiadomnie krzyczy....i wówczas słyszałam innych pacjentów podniesione głosy ze złością, tych którzy uważają sie za gorliwych chrzescijan :Siostro! Niech pani coś zrobi!Niech pani go uspokoi!A ja wówczas ze stoickim spokojem tłumaczyłam :Co mam uśpić?Ukryta eutanazja?Poduszkię na twarz?Skoro wszyscy jestescie tak gorliwymi katolikami to módlcie się ,ąby Pan Bóg skrócił cierpienie ,to nie grzech...............I jak ognia unikam fanatyków religijnych....
...krzychu, zacytuj moja wypowiedz, gdzie bardzo krytykuje pigułe,krzyś napisał(a): Dalej stajesz po stronie Sonji, Zenobii i innych, którzy tak bardzo krytykują pigułę za to, że ulokowała swoje uczucie?
....to mnie zszokowało, te "ludzke" mysli ......Co mam uśpić?Ukryta eutanazja?Poduszkię na twarz?
.....to uffffSonju,nie obraź się,ale odnoszę wrażenie,że jesteś potwornie egocentryczna a świat nie kończy się na czubku Twojego nosa...ale jeżeli naprawdę jesteś na etapie dojrzewania to spokojnie,wszystko się wkrótce unormuje