przez soulinka Śr, 31.12.2008 01:20
No tak, napisalam duzo, nie skopiowalam i error na stronie... Ale przyjdzie czas na tego posta...
A dzisiaj...
M.,Paprochy, Ciotka - jestescie niesamowicie kochani. Dziekuje za to, co juz tu na tyxch stronach zamieszczalam, za to, czego nie pisalam tu, ale Wy wiecie... Dziekuje za wszystko, co dzieki Wam...! A to, co dzieki Wam niezapomniane jest... Szczecin stal sie bardzo bliski mojemu sercu... Ten rok, w bardzo glebokim sensie, spedzilam z Wami... Wiele dla mnie znaczy, ze moglam tu byc - i pisac do Was...
Za wszystkie chwile - dzieki wielkie. Za to, ze mialam to szczescie Was poznac i spotkac. Gdynia zawsze czeka - pamietajcie!
No i oczywiscie - ciag dalszy nastapi...
Dziekuje Wszystkim, ktorzy pozwalaja poznawac Agnieszke... Za wspomnienia, opowiesci... Agnieszka tak bardzo jest... zawsze bedzie! Mam nadzieje, ze jeszcze nie raz mi o Niej opowiecie... Wierze, ze patrzy, czuwa i ma wszystko pod kontrola... Jest wsrod Was, tak mocno, a dzieki temu jest tu z nami....
Pamietam!
Dziekuje Forumowiczom, za magiocznie spedzany tu czas, to jak przystan, magiczne miejsce.
Niech trwa!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!