----------------------------------------------------------
choć nastrój mocno rozmarzony, dzięki WSZYSTKIM za sportowe gratulacje, rzeczywiście skoro przeżyłam

to słusznie mi się należały

zapewniam i gwarantuję, że w takiej atmosferze i z takimi ludżmi czas nie istnieje a emocje wyzwalają dodatkową energię, też byście dały radę, spoko... tylko pamiętajcie o koszulkach na zmianę
Wczoraj na sali, już pozbierałam swoje ręce i nogi, już odzyskałam pion! pilnie się rozglądałam, ale nigdzie nie zauważyłam teremi - no? to czemu wczoraj się nie zjawiła na sali? aaaa? pkp rozpracowane, śniegu nie ma, więc jakie ma usprawiedliwienie??? jak się zaczęło a...
ciotka - no i widzisz jak ci się przysłużyłam? nawet nie zauważysz latania przedświątecznego skoro na głowie masz najazd placuniowa!!! oj, mało, bardzo mało masz czasu, aby stanąć na wysokości zadania!!
ale mam pytanko - masz jakieś trampki? ... pomyślałam, że razem byśmy zagrały debelka,
zwróć bacznie uwagę, że nie zadaję pytania, czy umiesz grać? tylko czy masz trampeczki...
---------------------------------------------------------
10 grudnia 1945 urodził się Marek Grechuta- przed chwilą wróciliśmy z koncertu piosenek Marka Grechuty
-
"Odnaleźć radość i nadzieję"... wykonawcami były osoby zaprzyjaźnione z poezją śpiewaną /OluB - macham/

piosenkę "Będziesz moją panią" zagrała na skrzypcach i brawuroro zaśpiewała kiluletnie dziewczynka
...Będą ci grały skrzypce lipowe
będą śpiewały jarzębinowe
drzewa, liście, kwiaty wszystkie...

do pięknych piosenek dostroiło się dzisiejsze niebo nad nami

piosenka "Twoja postać" rozpoczęła koncert
http://www.youtube.com/watch?v=szCEjS5zQ6gWśród drzew schylonych o północy
wśród jasnych widuch złego mroku
coś się przemienia w naszej mocy
ktoś się porusza z naszym krokiem
kiedy tak idziesz w szumnej szacie
a wiatr ją targa i rozwiewa
nie bój się , ty nie idziesz sama
chodzą wraz z tobą wszystkie drzewa
ziemia jak echo minionych dni
grające w borze
a nasze cienie wśród martwych dni
wieszają zorze
dziwnie się srebrzysz aniele mój
w tęczowym piórze
nade mną góry wieżyce miast
nade mną
błękitne szerokie okna
i jasne smugi od lamp
i twoja postać , jasna postać
taką cię znam
taką cię znam
...................
dobrze, bardzo dobrze, że są LUDZIE, którym się chce COŚ robić z potrzeby serca ... wysyłam, bo zaraz terror zapanuje