przez GrejSowa N, 29.06.2008 07:59
Dzień dobry połamany, wpadłam do HalYnki na porannOM gimnastykę, prowadzonOM przez Kangusię, hihi...
Marysiu, no, nie krępuj się, dawaj pełnOM wersję: "Grejs, STARA, dobra, poczciwa Grejs", hihi...Przecież całe forum wie, ile mam lat! Aha, do mnie pijesz, że to niby ja mam takie rozterki...? No, przecież całe forum wie, że za pióra nie wylewam, co ne? Hi hi...Marysiu, a wyobrażasz sowie nasze spotkania w lokalu "Pod Bledzikiem" jak przyjedziesz? Mam nadzieję, że nie będę czekać na Ciebie jeszcze 16 lat, bo po trzech latach nie widzenia Cię WOGLE, to może Cię jeszcze poznam, ale po 19 to nie wiem...Hi hi...I co, i Ty myślisz, że jak schudniesz 5 kg, to ona Cię pozna? Ja Ci powiem, że 5 kg nadwagi na 19 lat to jest super wynik!!! Podobno wino dobrze zbija cholesterol. Tak na moje oko musisz wypić do wtorku co najmniej 15 butelek, no, może 20. Zgodnie z TwojOM prośbOM podsuwam Ci metodę sprawdzoną, a nie żaden eksperyment. Pozdrawiam Cię i przypominam mój sposób na dom w proszku: dolewać wrzątku cały czas mieszając. Trzymaj się poczciwa, dobra Kangurzyco. Zauważ, że TYLKO poczciwa i dobra, rozumiesz...
To już dziś, Grube Ryby, szczyt w Jazz Bistro, Emcia w Warszawie!!!
P.S. Teremi, Maszmunu oczywiście odpowiedział na mój sms. Tuż przed północO, hihi...