Dzien dobry wszystkim.
Sowus no pewnie, ze straz pozarna wyje metodO przerywanO a nie calodobowO, no chyba, ze si Hobbitu dobioro do tablicy rozdzielczej w centrali to wtedy jest cyrk na calO noc!
Noooo.... Sowus, hihi, te windy w tym jedna zepsuta to przechylily wspolczynnik halasu na TwojO niekorzysc....chociaz....ja mam skrzypiocO podlogu...calonocnie...W. mowi, ze to pewnie Kapitan Hook chodzi po domu....Nie chce mu mowic, ze raczej mini trzesienia ziemi ruszjO chalupo w posadach, niech sowie mysli, ze mamy w domu Neverland...No i golebie wprawdzie u nas ciche ale szopy glosne, skacza po dachu, przesuwajO wiadra, zrywajO figi, harmider na 115! Ale tego to nawet lubie po nocy sluchac, bo widac ze sie zwierzyna zadomowila i ze ma fajnO zabawe...Ulice tez mam i to takO o rzut beretu! Doslownie dziesiec krokow, ale w nocy z wyjatkiem strazy pozarnej dosyc cicha, no chyba ze jakis DUDE jedzie na Ympreze z glosnikami na maxa to wtedy zaglusza nawet straz pozarnO...
No ale to tylko taki male a'propos, a ja wlasciwie wpaldam zeby obwiescic, ze Ron Howard filmuje "Angels and Demons" w oparciu o powiesc Dana Browna, tego od Da Vinci Code oczywiscie. W roli glownej nasz ulubiny, hihi, Tomek Hanks. Niestety Dan Brown podpadl Kuzynce A.M.Watykan i teraz Ron Howard nie ma pozwolenia na zdjecie w kluczowych dla calej historii miejscach...Nie zobaczymy wiec w filmie ani Santa Maria del Popolo ani Santa Maria della Vittoria...Wg mnie szkoda bo Da Vinci Code dalo sie ogladac glownie ze wzgledu na autentyczna lokalizacje...No ale nic. Nie takie przeszkody Robert Langdon vel T.H. przezwyciezal! BUM!
Tu wiecej szczegolow.
http://www.nytimes.com/2008/06/24/movie ... ref=slogin
No to ide rozkminiac dzisiejszy dzien czego i DruhnOM zycze!