Niech będzie pochwalona niedziela!
Dzięki za trzymanie kciuków, w żadnym razie nie puszczać aż powiem!!! Wczoraj poszło bardzo dobrze, 3 przedmioty i wszystkie zalYczone, w tym matematyka dyskretna

Misiek dorbaldie wymiata!
Emciu - Druhna się WOGLE nie zna na meteopatii...od razu widać, że Druhna udaje! Toż taki upał każdemu jest trudno wytrzymać. Meteopatia, kuzynka Alberci, dorbaldie się obraziła!!
P.S. Kurde, to ja to inaczej zrozumialam...myślałam, że do każdego posiłku dajO dziecko gratis, ale tylko w niedzielę...także muszę przeczytać jeszcze raz i może wtedy wezmę udział w konkursie.
P.S. Szkoda, że obok nie kręcili "Stawki większej niż życie", bo mogłaby Druhna od J-23 pożyczyć taki specjalny aparacik i wkleić nam tu mikrofilmy z tatuażaMY. Ale byłby czad!!! Druhna chodzi WOGLE nieprzygotowana na takie akcje. BUM!
Ścianuś - bujać to MY, a nie NAS, hihi...Ty mi nie mów, że Kredensu na stałym podglądzie nie masz! No, luuuudzieeee, to ja mam słać telegram, że wklejam rarytasy do HalYnki? To gołębia odbierze, a posta nie zauważy? Łomatko... No, i niech nie mówi, że z kuraMY (a nie z sowaMY, żeby nie było) poszła spać, no! No, dobrze, już dobrze, następny razem jak będę miała zamiar wkleić jakiegoś kolejnego delYkatesa, to sms wyślę, może być? Toż wiem, że może, phi!
MM - witaj w HP i w podzieNce mogO być zdjęcia z Florydy
P.S. Czy zrobić Druhnom wykład z historii, dlaczego wstydziłam się pozować do zdjęcia ze ŚcianusiOM? Hi hi...ałaaaaaaaaaaaaa
Dobrego tygodnia, Druhny, nie wiem jak Druhny, ale ja dorbaldie z niczym się nie wyrabiam. Czas płynie jak kranówka, a sprawy się piętrzOM...no, i ten...
To pa!