przez Ściana Śr, 14.05.2008 11:41
O jak ladnie w HalYnce!!!! CuDNIE!!!
PS Druhny przychodze z potrzebOM, musze sie wygadac....
... Kto nie chce, niech nie czyta mojego troczka ponizej, z gory uprzedzam.... zeby nie bylo....
Chcialam sie troche "wyladowac" na lamach HalYnki. No co? Ciezki dzien mialam na robocie, buuu.
Po pierwsze - forum sie u mnie zawiesza codziennie rano (w Kraju-Raju kolo polnocy). Sowus, czy moglabys pogadac z Panem Jarkiem na ten temat, co? W koncu, kto jak kto, ale Ty masz chody, ne? No wiesz - starym zwyczajem - rozroba w Uwagach ... jak nic Kangurzyca sie zjawi i winko wyciagnie z torby, rozlozy sie bledzik na Swietej Podlodze, pana Jarka buch na podlogU, te sprawy i cos sie bedzie dzialo, bo kurnaola, na Forum to tak wieje nuda, ze Alberci wlos rozwiewa. "Nuda", dobry kot, hi hi...
Aaaaa... no to a propos.... bedzie na temat potyczek slownych, wyzwisk i takich tam roznych na wertepach, z gory uprzedzam..... No to powiem DruhnOM jedno, takOM historyjke z zycia wzietOM, voila: Babcia mi kiedys powiedziala: "Ty, dziecko, nie daj sie zniewolic chamstwu" (bardzo przepraszam Panstwa, ze takiego wlasnie slowa uzyla moja babcia, to nie bylo na temat Forum oczywiscie, no w zyciu!!!, tylko tak WOGLE zyciowo, metaforycznie do mnie przemawiala, ku przestrodze malej scianki). I dalej szlo "bo chamstwo, na ktore przymknie sie oczodol, stanie sie norma". Tak mi powiedziala, jak bum-cyk-cyk, nic nie zmyslam. I tak mi sie to zdanie Babci ostatnio snuje po tynku.... ale skoro Druhny z HP postawily mi szlaban na rozpierduchy na Forum, bo ponoc szybciej pisze niz mysle (hi hi) i ze jeszcze ponoc za bardzo emocjonalnie podchodze do "zycia" na Forum, to pisze TU, bo TU to przeciez nikt nie przeczyta, ne? A wygadac sie zawsze mozna w Kredensie, prawda?
Ech....... na psa FiorA ze szczerosciOM w chwili slabosci....
PS Jest tam kto? Tu Brzoza, TU BRZOZA!