przez M.C. So, 16.02.2008 16:56
Hihihi. Dobre Scianu, dobre! Noooo....., Bracia Coen zdecydowanie sO miSZCZami mocnego uderzenia, hihi! Kuzyn Lincz pyta co tak Druhnie dlugo zeszlo z obejrzeniem/recenzjO tego filmu?! Ile mozna czekac? A Albercia chce wiedziec o jaki kraj chodzi w "No Country for Old Man", Kraj-Raj moze (?), hihi.
PS Druhna si nie krepuje i wkleja opowiesci siekierowe ala BraciaC jak lecO. Ma sie to chuste na oczodolach!
PS W nagrode za wyznanie milosci do BraciC, to ja Druhnie i Druhnom tez powiem ze w nowym Mens Vogue jest wywiad z Didelem, moze nie rewelacja...., ale wiadomo jak on "kocha" wywiady, ne? Wkleic? Eeeee, nie no dlugi i po angielsku.
Sowus, hihi, luuuudzie, jak ja lubie jak ty sie felietonowo udzielasz. A chcesz przyjechac na takie jedno skrzyzowanie do RWC? A dlatego kochana, bo tam zainstalowali takie przyciski ktore informujO przechodniow kiedy mozna juz wejsc na przejscie. I oprocz tego podajO nazwe krzyzujacych sie ulic! Sowus, tez mnie zatkalo! A nasze dzieci to tak zachwycilo, ze musielismy przechodzic w te i we wte pare razy!
Trzynasiu, zdjecia cud-miod. Druhna wkleja opowiesc o muzyku country, bo ani sie Druhna obejrzy i calkiem zardzewieje w pisaniu troczkow!
PS A czy z tego tekstu to by sowie Druhna zyczyla wierszenke? Auuuuuuu! Zartuje przeciez!
Teremi, Druhna sie przyjrzy czy byly jakies fajne kapelusze ze slomy w kolekcji MO, hihi. No co? Idzie wiosna, swieci slonce, slomkowe kapelusze wracajO do lask! Trzeba sie rozeznac co piszczy w europejskiej kapeluszowej modzie, ne?
Dobrego Druhny. Spadam przyrzadzic creme brulee na sniadanie. PA.
PS Od dzisiaj nie sprawdzam literowek, skoro nawet polska telewizja je lansuje! PHI. Literowki gorO!
PS O.K. Zlamalam sie i poprawilam JEDNA literowke. Prawie sie nie liczy!
Ostatnio edytowano Pn, 18.02.2008 04:07 przez
M.C., łącznie edytowano 1 raz