przez An-dora N, 10.02.2008 20:19
Dziekuje Druhnom pieknie za gratulacje, przekaze dalej!
Mie Amiche! Studio l’italiano con amore sempre! To bylo do Druhen Teremi i Emci! Ale masz racje, Emciu, i tak bede sie wstydzic za niedlugo, jedziemy na Wielkanoc na narty do Wloch, z tym gadaniem tak sie zawsze cykam (znaczy sie – mam treme), ze zanim sie rozkrece to zwykle wracamy juz do domu... No coz, a z nartami to sama nie wiem, jak to bedzie. Jesli kolano pozwoli to beda narty, a jesli nie, to mamy mieszkanie z tarasem, niektorzy bedO wiec jezdzic na nartach a inni bedO lezakowac w sloneczku i nadrabiac caloroczne zaleglosci w szkole...
Marysiu! Moje Malenstwo ma w sowie cos z Japonki? No cos Ty! Chyba tylko te laczki, co tu je juz kiedys bylam wklejalam! Si obruszylam trochu! Niejeden byl mowil o jej slowianskiej urodzie, a Ty tu z Japonka! Ale kto jO tam wie. Od tego ryzu moze i si odmienila...
Ita, na tym blogu to ja znalazlam nawet cos bardzo fajnego ale nie do gotowania, wkleje kiedys, jak przyjdzie czas i okazja... A lewa reka to ja moge ewentualnie cos zagrzac w mikrofalowce, ale zeby ugotowac? No no, chyle czola przed Druhna!
Cos dlugo Maszmunu juz nie bylo w HP? Jakies 6 stron i 11 dni?!
Gdyby nie fakt, ze gdzies indziej bywala, mozna by pomyslec, ze utonela w papierach!!!
Ps. no, karnawal przezylam, ale ciezko bylo, jak nigdy!
Eee, Teremi, moglabys moze przyblizyc, jak to te listki SIE puszczaja?...