A ABC bedzie mialo transmisje na ZYWO! Po angielsku! Sowus wyslac Ci na kurek? Przynajmniej RAZ Hameryka jest GORO! Hihi.
http://www.oscar.com/
Ale jak takie ograniczenia oskarowe w K-R to dno-dna! Bo ja juz sie przygotowywlam do kibicowania, a tu co? Ubiegloroczna gwardia oskarowa odpada...,Druhna Sciana sie szykuji na urlopik Kinia odcieta od Oskarow...Ech...Czy KTOS bedzie ogladal OSKARY w HalYnce?
PS W tym tygodniu planuje obejrzed Michael Clyton. Chociaz ja nie fanka wiadomo kogo...., ale trzeba zobaczyc konkurencje, ne?
Wiecie Wy co...Ja wysylam zmasowane glaski, bo cos mi sie zdaje ze wiekszosc w potrzebie....No to siu. GLASK, GLASK, GLASK, GLASK, GLASK.
Bronia, hihi, W., jeszcze do Ciebie nie dorosl, ale kibicowac mozesz, czemu nie! J., natomiast zuzyl gumke MYSZKE! Bronia, boj sie Alberty, co tobie za gumkowe mysli chodzO po glowei?!
A jeszcze mam miniopowiesc...Bedzie denna...Spotykam Ci ja wczoraj na poczcie znajoma, z dawnej pracy, i gadu gadu. Ja sie jej pytam czy dalej pracuje tam a tam, a ona na to, ze nie, ze juz jest na emeryturze, i pyta mnie czy ja TEZ JESTEM NA EMRYTURZE (SIC!!!). Druhny dorbaldie mnie ZATKALO! Z calym szacunkiem dla wieku emerytalnego, ale ja mam jeszcze kilkadziesiat lak to emerytury!!! Ja rozumie, ze po mnie widac wysoki stopien zuzycia, tudziez zjechania...., ale zeby az tak?! Z tego wszystkiego zaaplikowalam sowie ekstra wartwe kremu Nivea na noc!
Trzymajta sie i bywajta zdrowo bo grypa szaleje u nas!
Andorcia! No i co?!