widze ze kramik do Wwy przyjedzie i chyba poprosze jakas warszawianke, coby mi "moje" kolczyki kupila od razu od Ness a ja sie po nie zglosze 21 wrzesnia. Tylko musze sprawdzic czy te, ktore z takim trudem wybralam, jeszcze sa na stronie i jakby co to robie rezerwacje!!!!
MAM!!! Afryke dzika poprosze raz.
Nessko, buziam i mam nadzieje ze cd doszlo? Bo nic nie wspomnialas i zaczelam sie martwic jak sobie przypomnialam ze to juz dawno bylo....
Wow!!! Cudnie!!!!! Dziekuje Nessko!!!! Jak znajde ofiare (czyt dobra dusze warszawska)co mi odbierze od ciebie te kolczyki to dam znac..... A fotka mailem doszla?
Buziaaaaam mocno a jutro, po dlugiej przerwie bede rozmawiac z Jaapem (byl na wakacjach, gorzej sie czul wiec dalam mu odetchnac od siebie).
o mamusiu, Krzysiu, wyściskaj je ode mnie!!!
mam nadzieję, że moje samopoczucie to będzie tylko lepsze i lepsze i nic mi nie przeszkodzi w przyjeździe do Wawy, już się wiercę...
HEJ NESS!! Cudownie spotkac sie po latach .Smigiel i okolice znam bardzo dobrze.A wiatraki smigielskie wosssskie!.Znam je nie raz tam bylam ,dotykalam -pachnialy poezja. Buziak i JEDZ!!!!!!!!!!!!!