HYDE PARK

Postprzez Ściana Śr, 18.06.2008 11:48

No to lece z lawki rezerwowych do urlopenki.

"niech żyją wakacje" (hihi, Sowus no nie patrz na mnie takim wzrokiem! Nie ja wkleilam kolejnO wakacenke, ne?) /Sowus, no co? To nie ja wkleilam kolejnOM wakacenke. PS Teremi, psyyyt, mozeMY zwalic na Albercie, spoko!/

Niech żyją wakacje(moga sowie zyc nawet dluzej niz rok szkolny! BUM!) /hi hi.... wakacje z dziecmi z roboty? Prosze bardzo ... byle bez bojsow/

Niech żyją wakacje (w zdrowiu szczesciu i pomyslnosci!) /czy Albercia (hi hi) jest w stanie blogoslawionym? Emciu, co na to Pan Fizyk?/

Niech żyje pole, las(od wody i ognia ustrzez ich Panie! Luuudzie, zaczelo sie od kataklizmow w Azji, a tera przeszly na Hameryke...Skaranie ziemskie z tym global warming!) /taaaa....moze skupMY sie na tym, KTO nie podpisal/ratyfikowal (Sowus, help!) Kyoto Protocol?/

I niebo i słońce (poprosze o jakas ladna burze z piorunami. Najlepiej taka w Bie..., zeby sie zdawalo, ze rozpierniczy z trzy gory!) /mam dzisiejsza poranna na zbyciu. Wkleic?/

Wolny swobodny czas.(jak go zobacze to dopiero uwierze. Na razie zapierniczam ile wlezie! O! rymowanka! Hihi, moze by tak do tworczosci zglosic?) /Emciu, a co Druhna tak szasta wierszenkami na prawo i lewo? Siedz, gdzie siedzisz i nie wychylaj nosa, tfu, tynku z Halynki. Druhna lepiej nie wchodzi do tej samej klomby. Luuuudzieee, nooo! Troche pehacza, co? Zartuje przeciez/

Gorące złote słońce(a tak w nawiasie to powiem, ze dzisiaj w nocy to jest przecudny ksiezyc. Pelnia.) /Maszmun znaczi si zawita do HalYnki?/

na czarno nas opali (no to juz Druhen preferencja, ja tam sie mazne sanskrinem, phi! Nie mylic z sanskrytem!) /sankrim w walizce Emci, tuz obok rozowych sukienek Alberci? Auc!/

w przejrzystej bystrej rzece(hihi, no jak sie Albercia uprze to moze jaka przejrzystO i czystO rzeczke znajdzie. Bronia, hihi, Ty nasz lewy skoczku, tfu obronco! Bungee gotowe? Miejsce na Poniatoszczaku upatrzone? Teraz albo nigdy!) /Emciu, Ty jeszcze posiedzisz w pace za namawianie Bronki do skokow po rowach!/

będziemy się kąpali.(otoz w wannie Masmzunu sie nie bedzieemy kapali. Wanna Maszmunu nadal sluzy MikolajkO) /bardzo przepraszam, ale zdaniem Alberci, to w wannie Maszmunu siedzi Elf/

Pojedzie z nami piłka(znaczi si Hobbitu) /Albeeeeeeeerciaaaaaa goooolaaaa. PS A co mam krzyczec? "Polska gola"? Bez przesady, ne?/

i pajac i skakanka, (Albercia ze skakanka. Skacze i skacze, takie wstepne przygotowania do kung-fu.) /Druhny pozwolOM: Panda, azjatycka kuzynka Alberci/

będziemy się bawili(w co?) /jak to w co? W pisanie troczkow, hi hi/

od samiutkiego ranka.(skrzyp skrzyp...nocne zbawy to MY!) /czkawka!/

wersja skrócona - bez refrenu - a że piosenka dla dzieci? każdy w nas ma odrobinę (całkiem dużą) dziecka(bez tej odrobiny to by WOGOLE nie bylo wierszenek! Hihi, same troczki dla doroslch.) /BUM!/

PS # 9 Emciu, czy o te urlopenke chodzilo Alberci? Przeciez sie nie przepycham, ne? Organizuje tylko organizer przedurlopikowy.

Wolno bardzo do mnie mów, Kochana,
Słodko bardzo do mnie mów, Kochana,
Walc przenika nas od stóp
Do głów...
Wchłania nas choreografia,
Lecz zapomnieć nie potrafię,
Że przedo-, już przedo-
-statni walc tańczę...

Trzeba cenę swoją znać, Kochana,
Trzeba trzeźwo życie brać, Kochana,
Trzeba wyczuć, kiedy wstać
I wyjść...
Trzeba wiedzieć, kiedy w szatni
Płaszcz pozostał przedostatni
I że to już przedo-
-statni walc...

Nim skrzypną drzwi, nim podam Ci
Okrycie zwierzchnie,
Ty wczuć się chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie,
Zaraz pierzchnie...

O, gdyby,
Gdybyż inni, tak jak my, Kochana,
Porzucili piękne sny - Kochana,
Ileż spraw to uprości-
-łoby...
Gdyby inni potrafili
W odpowiedniej wyczuć chwili,
Że przedo-, już przedo-
-statni raz tańczą...

Roznamiętniam się wokalnie,
Lecz myśl wraca momentalnie,
Że i mnie mój przedo-
-statni raz czeka...

Chciałbym cenę swoją znać, kochani,
I tak chciałbym - psia go mać! - kochani,
Żeby wyczuć, kiedy wstać
I wyjść...
Żeby wiedzieć, kiedy w sztani
Płaszcz pozostał przedostatni,
I że to już przedo-
-statni walc...

tekst: Pan Wojtek

PS Albercia sie miota i nie wie czy isc do szatni czy nie isc.
Ściana

Postprzez Ściana Śr, 18.06.2008 22:51

Puk! Puk! Jest tam KTO? Czy gadam do sciany?

PS A Druhny widzialy troczka KJ w Korespondencji?
Pod koniec roku "wyjdzie" nowa ksiazka KJ. Rozmowy z dziecmi.
I z tOM dobrOM nowinOM rozpoczynam dzisiejszy dzien. Czego i Druhnom zycze.
Ściana

Postprzez arturw Śr, 18.06.2008 22:57

Hej, stukneło Wam 400 stron...:-)
arturw

Postprzez kibic Cz, 19.06.2008 00:25

Arturze!
Jak Ci sie podobal koncert Maanamu?
kibic

Postprzez M.C. Cz, 19.06.2008 01:11

Ano! Jeszcze kilka troczkow i HalYNka zamieni sie w Harry Pottera, hihi.

Ale poki co przedostatenka. Sowus, zauwaz ANI razu nie uzylam slowa na ur...

PS # 9 Emciu, czy o te urlopenke chodzilo Alberci? Przeciez sie nie przepycham, ne? Organizuje tylko organizer przedurlopikowy.(TAK JEST! Wiec, robmy swoje, pewne jest to jedno ze, robmy swoje poki jeszcze ci sie chce! Moze to cos da, kto wie?)

Wolno bardzo do mnie mów, Kochana,(malo tak o pani wiem, wstaje pani wczesnym dniem, zmierzchem chodzi z psem....FiorA)

Słodko bardzo do mnie mów, Kochana,(a w dlugie podroze przez alejki we mgle to by sie nie wybral?)

Walc przenika nas od stóp(byle byl wolny numer, taki mniej wiecej, fa ra ra ra fa ra ra ra, to mozna nucic do bialego dnia)

Do głów...(chlopaki, idzie potop!)

Wchłania nas choreografia,(...lecz gdy ostatni lisc....ze smutnych spadnie drzew....ON razem z bialO mglO....rozplywa sie....)

Lecz zapomnieć nie potrafię,(wiec nie opuszczaj mnie! Kazda moja lza szepcze, ze co zle sie zapomniec da! BUM!)

Że przedo-, już przedo-...(przeto poczuc, ze to jest to czego chce, choc raz gdy milosci oslepi mnie blask)

-statni walc tańczę...(czy jeszcze zdaze? Czy nie?)

Trzeba cenę swoją znać, Kochana,(sluchaj Maniek, ja ci tera nic nie wisze, ty mi wchodzisz w trzy melony i twoj udzial jest dokladnie dwiescie baniek)

Trzeba trzeźwo życie brać, Kochana,(trzeba chronic te leszczyne ktora rosnie nad Hancza i w tobie!)

Trzeba wyczuć, kiedy wstać(ech...tak mi sie zrobilo bynajmniej zal, bynajmniej zal...)

I wyjść...(wypraszam sowie! Jeszcze w zielone gramy! Chec zycia nam nie zbrzydla!)

Trzeba wiedzieć, kiedy w szatni(nie w szatni tylko na strychu kazdy Ikar klei polamane skrzydla)

Płaszcz pozostał przedostatni(i nie plaszcz tylko fruwajaca marynara!)

I że to już przedo-ostatni walc...(to jest walc na 1000 pas!!!)

Nim skrzypną drzwi, nim podam Ci(reke. I poszli w ten czeski kraj,la la la la la....A szkoda, a szkoda...)

Okrycie zwierzchnie,(znaczi si Burberry na kratce?)

Ty wczuć się chciej w smak chwili tej,(gdy ponad nami jasnym pyskiem zablysnie rozwiewajac spleen Ksiezyc nad Koscieliskiem)

Co zaraz pierzchnie,(bylismy zbyt sentymentalni! Oszukiwales mnie!)

Zaraz pierzchnie...(zmieniles sie...., bardzo ci ladnie z tym....)

O, gdyby,(hihi, tu mi welna NIC nie chciala wytkac...to moze zrobimy solo, muzyczne? I bedziemy przezywac?)

Gdybyż inni, tak jak my, Kochana,(porannym lzom probuje opowiedziec jak to z nami jest....jak to jest)

Porzucili piękne sny - Kochana,(a mnie sie marzy taka ballada co dzien i noc sie za toba skrada, depcze po pietach, czujna, natretna jak aniol stroz, hihi. Te sny to sO, ne?)

Ileż spraw to uprości--łoby...(robmy swoje! Majstrujmy chociazby Arke!)

Gdyby inni potrafili(do przodu zyc? Z wesolO minO spotykac swoj kolejny swit?)

W odpowiedniej wyczuć chwili,(a on, on w koncu nie byl zbyt tepy..., cokolwiek przybladl, to fakt...)

Że przedo-, już przedo-(a nawet kuchennymi schodzmi ucieknie)

-statni raz tańczą...(ze straconO ostatnio nadziejO?)

Roznamiętnia(m) się wokalnie,(by swiat wielbil jego spiew.., lecz, nie zawsze jego bas docieral byl do mas....czasami trzeba piano...)

Lecz myśl wraca momentalnie,(po coz cie basie trafia szlag?! Sprobuj moze spiewac tak...taj da ta ba di bi di bi di bi daj..)

Że i mnie mój przedo-(jeszcze niebo lsni blekitnie, jeszcze wiosna bzami kwitnie! Jeszcze mamy czas.)

-statni raz czeka...(spoznilam sie na moj slub, tak sie zlozylo...)

Chciałbym cenę swoją znać, kochani,(bo ja, jak gram to gram! Chce byc bogata! Choc przez chwile chce bogata byc!)

I tak chciałbym - psia go mać! - kochani,(kochac juz? Acha szczescie, ach szczescie moje znajdz wlasciwy trop, tu jestem, tu czekam. STOP. Albercia.)

Żeby wyczuć, kiedy wstać(TERAZ! Ruszaja wraz pociagi dwa! Z miasteczka B do miata A. I z miasta A do miasta B.)

I wyjść...(tylko nie mow jaka przyjdziesz dorga, bo podsluchac ludzie moga i spotkanie sie nie uda nam!)

Żeby wiedzieć, kiedy w sztani(w sztani...? Aaaaaa...w SZTANI! Hihi.)

Płaszcz pozostał przedostatni,(no to czym oni si teraz ogrzejO?)

I że to już przedo-(ludzi sie, ze walizki swej juz nie spakuje)

-statni walc...(la la la la, kazdego dnia, sie za mna snuje, la valse du mal, ten walczyk co mnie zniszczyc chce)

tekst: Pan Wojtek + (Emcia z tekstami pan Wojtka. No co? Na przedostatenke MUSIALAM zmajstrowac cos szczegolnego, ne? Prosze kuzynke Archidiecezje Watykan o o rozgrzeszenie...)

PS Albercia sie miota i nie wie czy isc do szatni czy nie isc.(po co babcie, szatniarke, denerwowac? Albercia lepiej posle do szatni po okrycie wierzchnie pana Fizyka. W koncu gentelmen, ne? A sama lepiej zaczeka na brzegu.)
M.C.

Postprzez M.C. Cz, 19.06.2008 18:49

Dzien czwartkowy, hihi, chyba... I bedzie upal, to na pewno.

Druhny tez zyjO nowa plyta Coldpaly "Viva la Vida or Death and All His Friends"?. Ja wlasnie skonczylam przesluchiwac i biegne dosiesc, ze mam pare refleksji. Przede wszystkim to sie ciesze, ze grupa sie nie rozpadla i ze nie stracila weny....Ta kilkuletnia przerwa w wystepach i brak nowych utworow troche mnie niepokoily...Ciesze sie tez, ze w "Viva la Vida" nadal slychac znajome dzwieki, ufff..., nie na tyle zeby bylo nudno ale wystarczajaco zeby juz po pierwszych akordach rozpoznac KTO gra. No ale bede szczera i subiektywnie powiem, ze obiektywnie, hihi, to niektore liryki bez muzyki...no...powiedzmy....duzo traca...Ale nie numer 7 na CD! Liryka do numer 7, jest git!

Viva la Vida

I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own
I used to roll the dice
Feel the fear in my enemy's eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"
One minute I held the key
Next the walls were closed on me
And I discovered that my castles stand
Upon pillars of sand, pillars of sand

I hear Jerusalem bells are ringing
Roman Cavalry choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can not explain
Once you know there was never, never an honest word
That was when I ruled the world
(Ohhh)

It was the wicked and wild wind
Blew down the doors to let me in.
Shattered windows and the sound of drums
People could not believe what I'd become
Revolutionaries wait
For my head on a silver plate
Just a puppet on a lonely string
Oh who would ever want to be king?

I hear Jerusalem bells are ringing
I know Saint Peter will call my name
Never an honest word
And that was when I ruled the world
(Ohhhhh Ohhh Ohhh)

Hear Jerusalem bells are ringing
I know Saint Peter will call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world
Oooooh Oooooh Oooooh"
Berryman/Buckland/Champion/Martin

A tu mozna posluchac. WARTO! (Tylko sie na nic nie zapisujcie! Slucha sie za darmo!)
http://www.lyricsmode.com/lyrics/c/cold ... _vida.html

I jeszcze cos z youtube...Violet Hill http://www.youtube.com/coldplaytv Moze by tak go wkleic w temacie Aro, hihi?

"Nagrane w cukierni, klasztorze, w sklepie z czarami i w kosciele"(Recorded in a bakery, a nunnery, magic shop, a church)

No to ide sluchac dalej.
M.C.

Postprzez GrejSowa Cz, 19.06.2008 22:45

Perkusja, ten baraban cały, to niech ledwo mNię szura zawsze
Nie bigbEtowo lubię, tylko delYkatnie dosyć
tak szszszszszszszszsz................

Emciu, dzięki za Pana Wojtka! Pozdrawiam Druhny! Trzeba wiedzieć, kiedy wstać i wyjść! No, toż zaraz Pan Jarek korki wykręci przecież...
GrejSowa

Postprzez Ściana Cz, 19.06.2008 22:49

Emciu - wierszenka z tekstami pana Wojtka to U-NI-KAT!!! CzapkOM do ziemi!
Tymczasem zostawiam wyciagU-haikU, reszta bedzie soon-monsoon.

-statni raz tańczą...(ze straconO ostatnio nadziejO?) /nie! HOPE jest niesmiertelna, BUM!/

PS Violet Hill, hi hi, dobre! Albercia juz cwiczy kroki. No co? Taniec z GwiazdaMY.
Ściana

Postprzez Ściana Cz, 19.06.2008 22:51

Sowus, czesc!
Ściana

Postprzez GrejSowa Cz, 19.06.2008 22:54

Cześć, Ściana, cześć, kochana ;-)

P.S. Dorbaldie czuję, że leciMY na oparach...trzy, dwa, jeden...
GrejSowa

Postprzez Ściana Pt, 20.06.2008 09:04

P I A T E K !!!

PS # 9 Dziekuje za uwage.

Sowus, ja mam wrazenie, ze to Ty i Andorcia wykrecacie forumowe korki, a nie Pan Jarek, hi hi.
Ściana

Postprzez GrejSowa Pt, 20.06.2008 11:05

Ścianuś, chciałam delYkatnie nadmienić, że u naSZ w K-R to już od daaaawnaaaaaa maMY piątek, phi! Toż mówię, że K-R górOM!!!

A na korki to śpuśćMY lepiej kurtynę milczenia, hi hi...Aha, Druhny zauważyły w Dzienniku, że KJ miała wczoraj Syndrom Utraconego Postu...?
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Pt, 20.06.2008 13:38

Kurna, Druhny, to ja zachodzę w łeb, co to ja nagle taka szczęśliwa dzisiaj jestem, a tu masz:

Brytyjski psycholog wypracował wzór matematyczny, który jego zdaniem dowodzi, że 20 czerwca jest najszczęśliwszym dniem w roku.
Dzieje się tak z powodu cieplejszych wieczorów, wizji urlopu i związanych z latem wspomnień z dzieciństwa - czytamy w gazecie "Daily Telegraph".
Psycholog Cliff Arnall wypracował następujący wzór: O + (N x S) + Cpm/T + He. "O" to przebywanie na świeżym powietrzu, "N" to natura, "S" to spotkania z sąsiadami i przyjaciółmi, "Cpm" oznacza pozytywne wspomnienia z dzieciństwa, "T" - temperaturę, a "He" - wizję wakacji.

Jak przytomnie zauważa gazeta, psycholog nie wziął pod uwagę m.in. inflacji, braku podwyżek i porażki na Euro 2008.

http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news ... source=rss

KONKURS: Czego jeszcze nie wziął pod uwagę psycholog?
GrejSowa

Postprzez Marysia Pt, 20.06.2008 14:20

E tam, Sowa, nie udawaj, że nie jest szczęśliwy. Jest od wczoraj dla Ciebie wspaniały, bo...przygnało Cię tutaj. :lol:
Marysia

Postprzez GrejSowa Pt, 20.06.2008 15:24

tam zaraz przygnało....Albercia mnie szturchła ;-)
GrejSowa

Postprzez M.C. Pt, 20.06.2008 19:10

Piatek, czek. Goracy, czek.

Dzien zdecydowanie subiektywnie szczesliwy bo dzisiaj urodziny mojego P.! Wczoraj swietowalismy.

W ramach konkursu to pan Psycholog (bierzemy do Wierszenki, hihi? Kuzyn pana Fizyka?), nie wzial na przyklad pod uwage, ze Matka Ziemia jest okragla i na polkuli przeciwnej, czili u Kangusi, mamy zupelnie inne warunki pogodowe! Poza tym sO jeszcze, ze tak powiem warunki indywidualne. Moze sie bowiem tak zdarzyc, ze delikwent, nawet jezeli przebywa na polkuli polnocnej, nie ma farta do matematyki....., i przez to ze nie lubi przebywac na swiezym powietrzu, natura go nie kreci, sasiadow ma dennych, przyjaciele sie od niego odsuneli, o dziecinstwie lepiej nie mowic, goraco go rozklada na lopatki, a w wakacjenie nie dostal urlopu....Przez te przeciwnosci losu, wynik indywidualnego rownania matematycznego wyjdzie mu jak BYK mniejszy niz zero! Matematyka ma sie tak do zycia jak....Hobbitu do Panstwa! PHI. Dziekuje Sowus z piatkowy konkurs, co wygralam?

I jeszcze mam dla Druhen opowiesc...Wyslalam ci ja kiedys kolezance maly upominek na okazje zakupu nowego domu, kolezanka mieszka w Nowym Meksyku, a kiedys to bylo w lutym chyba....No i nic.... cisza....Mysle sowie P. jest zajeta jak cholerkunia, nowe miejsce, nowa praca, narzeczony , tfu...na psa Fiora urok....Pisze jednak do P. niedawno bo mialam pytanie....W nastepnym dniu P. mi odpisuje z odpowiedziO i podziekowaniem bo wlasnie dostala b yla przesylke ode mnie, ale jeszcze nie zdazyla otworzyc...Na drugi dzien, czili wczoraj, P. pisze znowu ale tym razem gilia sie na podlogu bo przeczytala date na liscie i date na paczce i nie moze uwierzyc wlasnym oczodolom, ze paczka szla od lutego, hihi. No to ja tez sie giliam, bo takie przesylko to moja specjalnosc, i cale szczesie, ze WOGOLE doszla, ne? Aaaaa i podobno, hihi, adres byl zly i na paczce bylo pelno znaczkow i roznych dziwnych adresow na ktore poczta hamerykanska przesylala podrzutka az w koncu jO znalazla...
PS A to ze adres byl zly to byla OCZYWISCIE wina Hobbitu! Pewnie zjadly literki czy cos....

No to tyle dobrego!

PS A jeszcze w temacie pana Psychologa to mi sie przypomnial taki zart. Przychodzi gosciu do Psychiatry i mowi, ze jego brat twierdzi, ze jest kurO. Pan psychiatra na to, zeby brata dal na leczenie. A gosciu odpowiada, ze on by chetnie brata dal na leczenie ale skad wtedy bedO brac jajka....Hihi....No co? Tak mi sie przypomnialo...KONKURS! Na koncu jakiego filmu Woody Allena jest ten zart?
M.C.

Postprzez teremi Pt, 20.06.2008 19:39

witam i spieszę z wierszenka - nie to że brak ale od przybytku głowa nie boli a poza tym (było nie było o to jest...) - wklejam a co mi tam

"PIOSENKA PRZYPOMNI CI"
Muzyka i słowa: Zbigniew Maciejowski
tango z repertuaru Marii Kramerówny

Spadła cicho kartka z kalendarza,
Znów bez ciebie minął jeden dzień,
Serce me o tobie tylko marzy,
Przyjdź i smutek w radość zmień

Czemu każesz tęsknić tak ogromnie,
Czyżbyś o mnie zapomniała już?
Jeśli tak, to wśród tęsknoty,
Znajdzie cię piosenki motyw,
Wśród dalekich lądów, rzek i mórz

Refren: Piosenka przypomni ci
Że ktoś na ciebie czeka,
Że tęskni ktoś z daleka,
Samotny, jak ty.

Piosenka przypomni ci
Te chwile, co minęły,
Co w przestrzeń popłynęły,
Jak zwodnicze sny.
A wtedy serce zabije mocno
I blaski wspomnień znów się rozzłocą.

Piosenka przypomni ci,
Że ktoś o tobie marzy,
Że smutek ma na twarzy
A w oczach ma łzy.

Nie ma dnia, godziny i minuty,
Bym do ciebie nie słał myśli swych,
Rozkochanych, lecz niestety smutnych,
Kiedy w świat odeszłaś ty.

Lecz pomimo wszystko wciąż się łudzę,
Że obudzę znowu serce twe,
Może wzruszą cię wspomnienia,
Sny minione i marzenia
I miłosne czułe słowa te.

Refren: Piosenka przypomni ci ...
pozdrawiam koncertowo (koncert na rzut kamieniem - za oknem)
teremi

Postprzez St.Gazeta Pt, 20.06.2008 20:14

moge miec nadzieję że nie okażę się "zlosliwą " jesli podrzucę wykonanie tej piosenki, choć niestetey tylko K.Krawczyka ? ...zaryzykuje
http://debica.wrzuta.pl/audio/npwu3aUeS ... zypomni_ci
St.Gazeta

Postprzez GrejSowa Pt, 20.06.2008 22:09

Hi hi...

Emciu, Albercia baaaaardzo się ucieszyła z wzięcia Pana Psychologa do wierszenek, bo jak twierdzi - wreszcie będzie ogarnięta tak ciałokształtowo, znaczy si psychofizycznie. Druhna wygrała...jakby to powiedzieć...ekhm, ekhm...no, to było w dzisiejszym dodatku GW "Co jest grane" przeznaczonego dla fudis...chyba...;-)

Obrazek

Dlaczego ja sie nie zdziwiłam czytając troczka Druhny o przebojach z wysyłanO paczkO...? Hi hi...A jeśłi chodzi o żart, to ja znam takO wersje, że przychodzi gościówa do Psychiatry, i mówi, że jej mąż twierdzi, że jest lampO nocnO. Pan Psychiatra na to, że to przejdzie...żeby się nie martwić. A gościówa na to, że wszystko oukej, ona ma czas, może czekać, tylko jak ma spać przy właczonym świetle? Hi hi...

Wszystkiego najlepszego dla P.!!! A w dniu urodzin to już Druhna nie świętuje...?

Teremi - a czemu Druhna walnęła była tytuł piosenki na czerwono...? Czy to ma coś wspólnego z kuzynku Amnezju...?
GrejSowa

Postprzez teremi Pt, 20.06.2008 22:16

Sowa a to tylko tak dla urozmaicenia
teremi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne