Ścianuś, Mój Ukochany Jeżu (w skrócie MUJ)...w Dniu Twoich Urodzin...albo nie...Nadejszła wiekopomna chwYla...albo tak...w tym uroczystym dniu...ech...Ścianuś, życzenia, niestety, nie sOM mojOM najmocniejszOM stronOM...więc z pewnOM takOM nieśmiałośćiOM...jak widać...
...otwieram dziób...i....trzy czetery... trzymaj się zawsze prosto, a jak coś, to ja Cię podeprę, no! A najlepiej, żeby nie było takiej potrzeby, no chyba że sowie troszkę wypiję na okolyczność względnie dla zdrowotności. Zdmuchnij świeczki i pomyśl sowie marzenie, a ja Ci życzę z całego, sowiego serca, żeby się spełniło. Świeczki, niestety, musisz sowie wyobrazić, bo troszkę obawiam się wkleić w tych okolYcznościach przyrody... Dziękuję Ci za wszystko. Wkleić? Nie, nie wkleję, bo ani na "wszystko", ani tym bardziej na "dziękuję" nie ma aż tyle miejsca na forum...Bądź zawsze sową, znaczy się sobą i zadziwiaj mnie każdego dnia, jak do tej pory, bo ja uwielbiam Twoje dziwactwa, bez których byłabyś zwykłą ścianą, a tak to jesteś Jedyną, Wyjątkową i Niezwykłą Ścianą! NIEPOWTARZALNOM!!!
Happy birthday toooo youuuuuuuuu
Happy birthday toooo youuuuuuuuu
Happy birthday, Dear Ścianuś
HAPPY BIIIIIIRTHDAAAAAAAY TOOOOO YOUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!