Iwonko mi sie wydaje ze sa potrzebne dwie rzeczy na raz.
Goferek akurat przygotowuje prace zwiazana z czerniakiem. Jednoczesnie jest pomysl na plakat, pojawia sie pomysl broszury. Pomimo wszystko potrzebne do tego sa jakies dane, poniewaz jedni potrzebuja sie przejac, a inni potrzebuja sie dowiedziec. Ludzie sie roznia miedzy soba. Jesli wejdzie sie na strone
www.czerniak-stop.pl to tam sa przegrodki dla jednego typu rzeczy i drugiego typu rzeczy. Mi chodzi tylko o to, ze jesli juz sie podaje dane, adresujac do tej drugiej czesci ludzi, to nie mozna wrzucic cokolwiek tylko te dane musza byc jasno wyjasnione, co to jest i spojne ze soba. Po to, zeby praca byla uznana za cos napisanego od ekspertow na wiadomosci ktorych warto polegac. Wszystko zalezy od profilu.
Plakat = zdjecie, 1-2 hasla, podany kontakt: strona www czy telefony, adres jakiejs placowki
Strona www oraz broszura = ogolny przeglad, pokazanie czym to grozi, czytelna akwizycja ze dobrzy dermatolodzy, ze bezwzgledne uzywanie filtrow w upalne dni, ze ograniczenie solarium; + kilka danych n/t choroby (spojnych ze soba), + dla chetnych linki/bibliografia do prac bardziej szczegolowych. W wersji www mozna kiedys dolozyc do tego nawet forum dla czerniaka, bo Ness pisala ze nie ma takiego w polskim internecie. Plus porady typu: adresy placowek, "co mam powiedziec i ktoremu lekarzowi, o co go zapytac jesli sam mnie nie zapyta"
Publikacja = wstep z ogolnym naswietleniem, ale reszta to glebsze przedstawienie i wstepne zanalizowanie danych.