przez o. Wt, 09.08.2005 12:24
no wróciłam z tej poczty... jeny, 12 w południe, a tłum jak na Marszałkowskiej w godzinach szczytu! Chyba naprawdę w Pl jest wielkie bezrobocie, ze ludzie nie mają co robić w godzinach pracy.
Wróciłam i od razu mnie zainteresował temat rzekomych klapek i kozaków, bo nie wiem o co chodzi i skąd się ten temat wziął
i 2 pytania do Agniś - co to są chojnice? bo miałyśmy z ewe nauczycielkę od biologii Chojnicką to może byśmy się dowiedziały co to znaczy to nazwisko, a 2 pytanie to jak wydedukowałaś, że łóżko jak sama nazwa wskazuje służy do spania?
soniu, to już chyba 4 przełożenie lądowania... zostały im jeszcze podobno tylko 2 szanse... a ja się zawodzę coraz bardziej bo chcę zobaczyć jak będzie lądował i pewnie sie okaże że wyląduje o 2 w nocy naszego czasu... ech... biedne ludki nie widaomo czy wrócą żywi czy jako kotleciki...
Agniś, ja w 5 minut to się nawet na wybór jogurtu nie piszę! Niech ewe potwierdzi... jak się ze mna idzie do sklepu to trwa to cały dzień :) ale ja to lubię :)))) ale miewam też wielkie chwile, kiedy decyduję się na zakup butów za 250 zł w prezencie... ewe, wybacz, że to nie dla Ciebie miałam tę wielką chwilę, ale obiecuję, że jak znów zwariuję, a liczę, że następny taki moment przyjdzie za jakieś 5 lat to kupić coś dla Ciebie! Narazie zbieram na znaczek pocztowy by Ci wysłać zaległy już od 5 tygodni prezent urodzinowy ;]
greenw to tylko niewielka częśc moich domowników :) mam 2 psy, kota, 5 papug, świniaczka... ryby własnie w piątek wymeldowaliśmy... no ja wiem, że w porównaniu do 3 koni soni, 4 psów i jakiejś setki szczurków to kiespki dorobek, no ale jak na normalnego człowieczka to całkeim całkiem :)
a ewe gdzie? poszła po śledzika i ogóry?