Witaj Soniu z rana! Jak tam wczorajszy festyn? Wytanczylas sie?
Ja se zaraz zbieram, wsiadam w merca i mgne przed siebie :))) A konkretniej kieruje sie najpierw na Antwerpie a pozniej na Gent, pozniej na Hulst i jestem w Axel...u "tesciow".
A teraz slucham holenderskiego hip-hopu ..... buhahahahah
Ostatnio edytowano N, 17.07.2005 09:56 przez ewe, łącznie edytowano 1 raz
.....owszem wytańczyłam, nogi mnie bolą jak cholera, ale to był trening bo wkrótce ide na wesele..........fajnie ze gdzies "wybyłas" a nie tęsknisz stacjonarnie , czas szybciej mija.....
Heloł Matka prukwiewko maja darogaja....pozdrowienia od mojej "grandy bandy" przesyłam:)
oj ewe ewe... podlizuj się tam teściowej ile wlezie! Ja zostałam dziś zawezwana na audiencję do matki rodzicielki panny Joanny i nie wiem o co chodzi bo usłyszałam "nie chcę przez telefon, przyjedź"... kurde! więc albo ja coś przeskrobałam, albo panna Joanna... ech... muszę niedługo więc wsiąść na swojego czarnego rumaka i bryknąć na Wolę...
............no tak ..."na kłopoty Matka"...pewnie chce sie skonsultowac , poznac pkt widzenia swej Joanny, z pkt widzenia jej kolezanki matki...........:)) pogmatwałam to ale licze na Twoje IQ!
ależ ja doskonale wiem o co chodzi, bo ja się zwierzam ze swoich problemów z mamą, a Ona mnie z problemów z córką. Ot takie zdrezenie 2 pokoleń z obupólną korzyścią... tylko czy na pewnno o to chodzi?
ha ha ha ;) jezdem jezdem... na audiencji było fajowo, dostałam prezent i jeszcze musiałam taksóweczką się porozbijać po Wawie i parę rzeczy pozałatwiać, bo panna Joanna bawi w Kraku! ojojoj jak mnie łepek boli... wczoraj się śmiałam z Ciebie z tych ruskich, a sama dziś dostałam zestaw do samodzielnego montażu... pizzy... ech!
nie knorra! tylko mąka szymanowska, drożdże świeże, pomidory, szynka, pieczarki, cukinia, fasolka czerwona, cebula, ser, tuńczyk, kiełki słonecznika....
tzn nie wszystko na raz tylko na kilka kombinacji ;)
Tzn. oko z Krakowa pochodzi???? Jak taka oszczedna - czyli centuś :))
jak to jest mąka szymanowska - ja kupuje poznanska - bo mysle ze najlepsza- ale nie piękę niczego- bo mi nie wychodzi :(