kibic napisał(a):to chyba nie o slonce chodzimigotkaania napisał(a):w Polsce wszyscy są tacy przez brak słońca! Słońce, by wszystko załatwiło.
W Polsce jest duzo wiecej slonca niz w Skandynawii a jednak skandynowie nie sa tacy zajadliwi jak polacy
Beth napisał(a):Nostalgija prawo jest takie: Ty masz prawo mieć własne zdanie, ja mam prawo mieć je gdzieś
latem bedziesz miala zupelnie odwrotniemigotkaania napisał(a):możliwe, ale sama po sobie wiem, że jak wychodzę jest ciemno jak wracam jest ciemno
krys napisał(a):
roznica po miedzy mna a np: Toba jest taka, ze ja staram sie nie oceniac i przyjmuje to tak jak jest. Wy krytykujecie tu prawie wszystko
krys napisał(a): Beth przeciez nie jest pisarka
krys napisał(a):pisze to dla siebie i na swoj uzytek! to, ze dziewczyna chciala sie tu z nami podzielic tym co napisala -powinnismy to docenic a nie patrzec na kazde napisane przez nia zdanie oczami krytyka. moze napisz cos tworczego -jak ona?
krys napisał(a):nie wyraze. powiem tylko, ze cos mnie sie podobalo albo nie i nic wiecej nie dodam, bo to nie do mnie nalezy ocena a do krytyki.
krys napisał(a):Wy krytykujecie tu prawie wszystko: a to, ze stylistycznie nie tak, a to, ze malo ciekawy temat w ktorym to autorka szuka taniej sensacji, a to, ze bledy ortograficzne.
krys napisał(a): moze napisz cos tworczego -jak ona?
krys napisał(a):
ja nie oceniam taj jak wy! moja ocena konczy sie na tym, ze albo podobalo sie albo nie podobalo sie i tyle!!!
pozdrawiam.
Nostalgija napisał(a):krys napisał(a):
ja nie oceniam taj jak wy! moja ocena konczy sie na tym, ze albo podobalo sie albo nie podobalo sie i tyle!!!
pozdrawiam.
to oceniasz czy nie oceniasz bo się pogubiłam.