Jeszcze chciałam coś dodać do odpowiedzi do Ness. ( Własciwie do wszytskich na forum, ale wynika to z listu od Ness)
Co do zwracania na siebie uwagi, to zawsze zachowywałam się w ten sposób, ale nie robię tego umyślnie. To nie jest show biznes, tylko forum i nie robię nic w tym celu, żeby się przebijać z pośród "tłumu". Moim zamiarem nie jest zwracanie na siebie uwagi, i nie robię tego przez zarozumiałość, czy zbyt wielkie mniemanie o sobie. Zawsze zwracam na siebie uwagę i dużo o sobie mówię, ale to nie wynika z zuchwalstwa, tylko po prostu tak się zachowuję naturalnie(Po co miałabym być przd Wami "sztuczna"?). Lubię opowiadać innym co mi się wydarzyło, lubię duuużo mówić, jestem gadułą, ale nie sądzę, żeby gadulstwo było moją wielką wadą. Zawsze się tak zachowywałam i nie robiłam tego celowo( tylko po to, żeby zwrócić na siebie uwagę), także mam nadzieję, że nie będziecie mnie oceniać tak powierzchownie, bo staram się jak mogę, aby się ze wszystkimi "dogadać". Moze razi Was to, że jestem bardzo szczera i prawie zawsze mówię (piszę) to co mi przyjdzie do głowy, a nie zawsze to jest stosowne i mądre, ale to jest, tylko przez moje "roztrzepanie" i "szczerość do bólu". Czasami, aż mi wsytd, bo rozmawiam z kimś,a w pewnym momencie jak coś powiem to...
Inaczej : "Walę prosto z mostu", ale nie robię tego przez zuchwalstwo, tylko przez to, że czasem najpierw coś powiem, a potem pomyślę. Jest mi trochę przykro, że uznaliście, że jestem zbyt pewna siebie, bo nigdy nie chciałam dać wam czegoś takiego do odczucia, nie uważam się ani za lepszą ani - tym bardziej w moim wieku - mądrzejszą.
Pozdrawiam i liczę na odrobinę zrozumienia.
P.S. Co do dbałości o szczegóły, to piszę na tyle szybko, ze robię przy tym wiele błędów (np. zamiast ę-e , ż-z, itp. , "przekrękcam słowa" lub "gubię" przecinki)
Tyle do Ness
Dziękuję za radę.
P.S.2 Spodobał mi się jeden obrazek. Zobaczcie...