Beth napisał(a):Jestem za stara na aż takie zmiany
Poza tym niedługo zaczniemy pisać "że" jako "rze", ponieważ większość dzieci w podstawówkach i gimnazjach taka pisownię przyjęło za poprawną. Ćwiczyłam całą lekcję kiedyś z dziećmi wyrazy: że, który i innych kilka, na następny dzień kartkówka ze słówek - nadal mam rze, ktury itp....
Nostalgija napisał(a):Ortografię da się zawsze poprawić. Gorzej ze stylem, bo go po prostu nie ma.
Beth napisał(a):
Jakież to nostalgiczne i niepowtarzalne, co napisałaś
Beth napisał(a):Od kilku stron wałkujemy ten temat
Nostalgija napisał(a):Czy w jakikolwiek sposób odbiera mi to prawo do wyrażania własnej opinii?
Beth napisał(a):Od kilku stron wałkujemy ten temat
Beth napisał(a):jak tu się usuwa zbędne posty? często mi się zdarza, nie wiem czemu, że zamiast jednego zapisują się dwa
ignu napisał(a):Nostalgija napisał(a):Czy w jakikolwiek sposób odbiera mi to prawo do wyrażania własnej opinii?
Tak, Beth tego sobie nie zyczy.
Pozdrawiam Cie serdecznie Nosti. Skrobiesz cos tam jeszcze?
cecha Polakow jest zamilowanie do krytyki i do wszechobecnego niezadowoleniakrys napisał(a):iluz tu jest tzw."krytykow" literackich
kibic napisał(a):cecha Polakow jest zamilowanie do krytyki i do wszechobecnego niezadowoleniakrys napisał(a):iluz tu jest tzw."krytykow" literackich
tu gdzie jestem jest na odwrot - wszyscy sie ze wszystkiego ciesza
to chyba nie o slonce chodzimigotkaania napisał(a):w Polsce wszyscy są tacy przez brak słońca! Słońce, by wszystko załatwiło.
Beth napisał(a): Chodzi mi o ocenę treści,