hiii hiiiii
Wielka mi różnica Górniak czyu Geppert , podobne hiii A tak w ogole to ja też uwielbiam Edytę Geppert!! Jeste suuuperrr! Śpiewam jej piosenki - "Zamiast", "Kocham Cię życie" i "To nic, że to sen", a teraz jeszcze od sierpnia dojdzie mi "Jaka róża taki cierń" ! Są wspaniałe i idealne pod moją tonację głosu. Lubię te piosenki, bo są bardzo takie.. aktorskie, niezwyczjne
Chcę dostac sie do szkoły aktorskiej - kiedyś
, najlepiej do łodzkiej, bo jest najlepsza i mieszkam w Łodzi - a z każdą taką piosenką aktorską mam coraz większe doświadczenie i w śpiewniu i w grez aktorskiej. Kiniaaa! Uwielbiam Cię, bo uwielbiasz Edytę GEPPERT! Miłością do niej "zaraziła" mnie moja mama, bo jak szukałam piosenki na konkurs Poezji Śpiewanej ( pochwalę się, ze go wygrałam
) to moja mama powiedziała mi o piosence "Zamiast", drugim utworem który śpiewałam byli "Łatwopalni" z pięknym tekstem Jacka Cygana. Obie piękne piosenki. W sierpniu postaram się nagrać "Zamiast" i najchętniej "To nic, ze to sen" i z przyjemnoscią Wam wyślę te nagrania. Teraz jestem zakochana włąśnie w tej drugiej pisoence, bo jest bardzo aktorska i mam w niej wiele "dróg", jeśli chodzi o pokaz swoich możliwości w konkursach piosenki, ponieważ w niej można "przedstawić" dykcję, walory barwy, grę aktorską i momentami moc głosu, choć jak zawsze w poezji śpiewanej/pisoence aktorskiej nie ma tam jakiś bardzo trudnych dźwięków. Kurcze, się rozpisałam, ale jestem w szoku, że ty ją też lubisz!!! Dla mnie to jest właściwie jedna z niewielu kobiet, które pisoenki mogę śpiewać, bo mam dosyc nietypowy głos i rzadko wród kobiet są takie barwy i takie głosy, raczej u mężczyzn. Jeja, ale macie do czytania, ale ja ssię nie mogę powstrzymać od gadania i pisania. Buziaki!!! Dobranoc!
P.S Kinia, for you
- "Bo w Paryżu, w Nowym Jorku, w Nowej Hucie! I love you cie, I love you cie, I love you cie!" - kocham ta pisoenkę, śpiewam ją cały czas tacie i mówię na niego Jack