-...-

Tutaj publikujcie swoje opowiadania, scenariusze, felietony, rysunki itp

-...-

Postprzez k. Wt, 22.08.2006 21:06

jak Cię dotykać żeby za wiele nie zdradzić

pełną paletą barw jesteś a wybieram krwistość i biel jakby wołanie jakies a trochę chyba kurestwo i to wszystko co wiem na temat trwonienia

rozwiązłość ogromna
-we mnie i poza mną
chociaż inaczej się to nazywa w
książkach ale ja znam
kilka słów zaledwie

jak cię dotykć mam
jak się w sobie pospieszyć
aby tylko niezbyt daleko
i mocno niezbyt
nie
moje dłonie proszące zwinne
w dół co raz mniej rozważnie
i w ust wilgoci pragnienie odzewu

a Ty rozsądku kolumną jesteś
a Ty z zadartą do góry głową
i dł9oń na klawiaturze szeptu
tylko tyle możesz mi dać

bo nie
bo nie
bo nie

jak Cię dotykać żeby dotyku lekkością rozproszyć tą ciszę co wokół i jakiś wydobyć krzyk szmer chociaż ud co ustępują z błogością

i w Tobie cała
ruchu zwinnością
wiersz narysować
lub wymyśloną
brunatno-czarną śmierć

jak Cię dotykać żeby za wiele nie zdradzić i po złodziejsku oknem nad ranem w sobie tylko znaną stronę pójść
k.

Postprzez sonja Wt, 22.08.2006 21:32

...........w sina dal...................;)

ps. http://so.pwn.pl/slowo.php?co=kurewstwo
sonja

Postprzez rayen Pt, 25.08.2006 12:33

Kocham kurestwo nienawidzę oceniania.
A to jest świetne
...bycie poprawnym-nudne.

Pozdrawiam "kurewsko"
rayen

Postprzez sonia Pt, 25.08.2006 12:51

"nienawidzę oceniania".........a to dobre!!!:*:*..........buziole M=rayen....
sonia

Postprzez rayen Pt, 25.08.2006 12:56

oceniania mnie w sferze prywatnej gdzie ja i ktoś jesteśmy sobie Panami a te trzecie osoby się wtrącają.
Mea culpa :nie uściśliłam kontekstu choaciaż jakby pomyśleć komentowałam wiersz Taki Właśnie
rayen

Postprzez sonia Pt, 25.08.2006 13:02

........a tam........cieszmy sie i zyjmy az po kres mogiły...:)

ps.widac nie pomyslam...:P
ps. Usciski:)
sonia

Postprzez k. Pt, 25.08.2006 19:55

"kurewsko"mozna jesli tylko sie tego zechce -albo w myslach troche pobuszowac albo tanczyc noc cala z nieznajlmymi a potem z perspektywy wodki plus papierosow sztuk wile oceniac tez mozna ale najlepiej lekko plynnie a jak sie da to i jesiennie..:)pozdrawiam cieplo
k.

Postprzez rayen So, 26.08.2006 15:28

Droga daleka
a noc taka ciemna
Nikt na ciebie nie czeka
Zostan ze mną
Poniesie nas woda miłosci
Do oceanu szczescia

jakkolwiek trywialnie.............................
rayen

Re: -...-

Postprzez welfareheals Pt, 02.09.2022 21:37

welfareheals

Postprzez welfareheals Cz, 30.01.2025 12:38

welfareheals

Postprzez welfareheals So, 08.02.2025 09:08

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
welfareheals

Powrót do Wasza twórczość