To jedna przegrana bitwa .Nic to, teraz trzeba zebrać wszystkie siły i wygrac tą wojnę !! Wszystkie siły razem i musi byc wygrana ! Optymizmem i fortelem w paskudę . Przed zdrowienia i po zdrowienia.
Trzeba być dobrej myśli, bo nadzieja i wiara w cuda czasami więcej może zdziałać. Dobre nastawienie do życia wpływa pozytywnie na wszelkie niedogodności.
Rozczuliliście mnie tymi poZDROWIEniami - nasz język jest bardzo piękny i przy tym mądry, bo łącząc pozdrowienia, dobrze ludziom życzymy... Dołączam się więc do łańcuszka pozdrowień w niedzielne popołudnie! I cytując Tonię: niech będzie dobrze!
jak dawno tu nie zagladalam. ciesze sie ze ten watek trwa bo daje nadzieje walczacym z paskuda. mimo wszystko. pozdrawiam cieplo - chociaz to listopad !
KOchani ! Jestem po konsylium onkologicznym,Jest dobrze .Kontrola chyna co 2 miesiace ale o tym jeszcze napisze. Komisja chyba dawno nie widziala kogos szlochajacego po uslyszeniu takiej wiadomosci.Wiadomo ..bombka ...cyka ale jeszcze nie ten czas Dziekuje wszystkim za wsparcie Nie umiem opisac swojej radosci
Bardzo się cieszę ta wiadomością i tak trzymaj. Teraz skupiamy się na Swiętach a potem życie przyniesie jeszcze wiele dobrych dni . Przesyłam duuuuuużo dobrej energi i serdecznosci.