HYDE PARK

Postprzez M.C. Śr, 12.03.2008 17:20

Zadzwon do Scianusi to sie dowieMY! I juz mnie nie maaaaa.....
M.C.

Postprzez GrejSowa Śr, 12.03.2008 17:26

hi hi...jak tak dalej pójdzie, to jutro jak nic wszystkie wylądujemy w grosiku...

Pa, lecę i ja...do Ścianusi zadzwonię później, bo teraz muszę obciągnąć autobus!

Hej!
GrejSowa

Postprzez Małgosia Sz Śr, 12.03.2008 17:26

Ja też lecę... do Włocha!

Ciekawe jak jest obciągać po włosku?
Małgosia Sz

Postprzez M.C. Śr, 12.03.2008 17:30

Sowus, zapytaj Scianusi, bo przeciez Maszmunu nie bedzie Wlocha pytal, ne?
M.C.

Postprzez Małgosia Sz Śr, 12.03.2008 17:47

8 stron o tym samym. Rekord chyba (z wyjątkiem rocznic/urodzin/ i innych obchodów).
Małgosia Sz

Postprzez GrejSowa Śr, 12.03.2008 19:29

Emciu, a skąd Ścianusia ma wiedzieć jak jest obciągać po włosku...? ;-)

Maszmunu - patrz złota myśl Alberci ;-)

P.S. A teraz wejdzie Emcia i będzie sadzić las...
GrejSowa

Postprzez M.C. Śr, 12.03.2008 19:59

Poszly? .....No to wklejam las.
Drzew bylo, owszem, duzo....
Obrazek
Obrazek

...taki korzen...
Obrazek

Slady po Hobbitu...
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Fajne szyszki, ne?

A teraz bedzie OGROMNA skala....Widac cos?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Elementy okienno scienne....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

SO DZIURY...
Obrazek
....i dziurki...
Obrazek

Info dla Uciechy. Corte Madera Open Space Preserve off Skyline. Sa tam jeszcze inne dluzsze szlaki, bo ten zwany Tafoni (od skaly), tylko trzy kilometry.

A nie, nie poszly, hihi.
Scianusia stad bedzie wiedziec jak jest obciagac po wlosku bo jest lingwistkO i tlumaczkO. A one WSZYSTO wiedzO! Mowi Albercia. Moze ne?

Sowus a moze dziupelka w skale? Bo innych, drzewnych jakos nie bylo...
M.C.

Postprzez M.C. Śr, 12.03.2008 20:05

Hihi, nie mam sily, Albercia chce byc za rozowe tlo Sowusi.

Ide wyprac firanki. Pa.
M.C.

Postprzez GrejSowa Śr, 12.03.2008 20:21

Emciu, zdjecia super! Ale na wszelki wypadek obejrzałam bez zrozumienia, hihi

Alberciuuuuuu!!!!!!

No, ja też nie mam siły...idę wyprać...whatever ;-)
GrejSowa

Postprzez Bromba Śr, 12.03.2008 22:23

Maszmunu, ale masz w-czapę! Tak się rzadko dopisujesz, że ja trwam w czekaniu i trwam, aż od wielkiego dzwonu napisanej dziwenki nie zaliczam. Ty się lepiej popraw!

PS Coś tam miałam napisać, że widocznie od tego plucia mam zanik pamięci krótkotrwałej i biję się w …piersi, ale 8 stron o tym samym, wicie rozumicie… 8)

PS #9 Ja chcę do lasu!!!!!!
Ama et fac quod vis.
Bromba

Postprzez Bromba Śr, 12.03.2008 22:26

Pssssst, panie Jarku, strasznie śmieciowy i ciężki taki jeden temat jest na forum, możnaby go do archiwum pchnąć....
Ama et fac quod vis.
Bromba

Postprzez GrejSowa Śr, 12.03.2008 22:50

Bronia, kota Maszmunowi odwróciłaś, że azjatycki by się nie powstydził, hi hi

Panie Jarku, pan lepiej pchnie Brombę...

I tyle mnie widziano...

;-)
GrejSowa

Postprzez Ściana Cz, 13.03.2008 00:20

Dzien dobry HalYnko!!!

Chcialam tylko grzecznie i potulnie zauwazyc, ze wczoraj wieczorem, jak szlam spac (zjechana po robocie), to HalYnka miala 199 198 wyswietlen, zwanych kliknieciami. Dzisiaj rano wchodze Ci ja do Halynki i wita mnie 200 153. Pan Fizyk oczodolom nie wierzy. Troche sie obrazilam, bo chcialam miec 200 000 klikniecie, phi! Druhny to sOM na spidzie, czy jak?

I w tym momencie chcialam podziekowac Wszystkim klikajacym, bowiem mialam "wewnetrzny" konkurs, czili sama z soba zalozylam sie i obstawilam, ze HalYnce stuknie 200 tysiecy 15 marca. No a potem zaczelam kombinowac, ze jak sie walnie jakas mini-rozpierduche, moze byc obyczajowOM, to wygra druga jazn, ktora obciagala, tfu obstawiala na "przed" 15 marca. Tak wiec chcialam podziekowac Wszystkim, ktorzy zlapali sie na KOTA, hi hi, tra la la. Wygrala DRUGA JAZN, AVE!!!

PS I gdyby Druhny chcialy zmienic temat do dyskusji w podgrupach (polecialam KangurzycOM, widac?), to proponuje temat najwazniejszy: WIOSNA!!!!

PS # 9 Dzien zaczety od KOTA, to bedzie dobry dzien, ne? Wdech-wydech!
Ściana

Postprzez M.C. Cz, 13.03.2008 04:27

Bronia! Notuj! Nowy rodzaj KOTOW! Jazniowy! Hihi. No i co, Scianu? Zadzialal?
M.C.

Postprzez GrejSowa Cz, 13.03.2008 08:32

Obrazek
GrejSowa

Postprzez Małgosia Sz Cz, 13.03.2008 10:24

Emciu... Gaudi jak żywy!

Wczorajsza instalacja internetu w domu nieudana. Zaczynam mieć dosyć. Fachowiec (akurat!) siedział do 23:30 i podłączył jedynie tv (mam tvkuchnia!) ale pozbawił nas radia, czym doprowadził T. do wewnętrznej furii. Kolejne podejście w piątek.

Wiosna przyjdzie i tak.
Małgosia Sz

Postprzez GrejSowa Cz, 13.03.2008 11:19

Jak to, gwizdnął Wam radio...? No, to się nie dziwię...

P.S. Cholera, dwie próby i nic...Myślisz, że T. może współpracować z fachowcem...? ;-)
GrejSowa

Postprzez Małgosia Sz Cz, 13.03.2008 11:51

oj Sherlocku Ty Mój!
Małgosia Sz

Postprzez GrejSowa Cz, 13.03.2008 12:00

Hi hi...

A nowa fryzura Alberci boska, co ne...?

Pa, spadam do papierów

Twoja Kobra ;-)
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Cz, 13.03.2008 14:04

Ufff...

Jak dzwon, który zaledwie tylko tknąć a już śpiewa (bo sO dzwony i DZWONY!) [phi, i sO jeszcze dzwonki i DZWONKI! Aha, taki dowcip, a Druhny wiedzO jaka jest różnica między nauczycielem a nauczycielkO? Bo Nauczyciel drapie się po dzwonku, a nauczycielka po przerwie. Zupełnie nie wiem aocochodzi, ale skoro dowcip, to trza się chyba uśmiać, ne?]

Jak zabłąkanych ptaków głos (Sowus, a chcesz syropiku na warcenie? Taki na kranowce....) [i tak wytrące sowie z niego kranówkę, hi hi...]

Jak liść, przez chwilę piękny, nim go wiatr strąci z drzewa(....figowy moze? A to drzewo to ma mocne kurzenie?) [Emciu, Ty lepiej uważaj, bo sO korzenie i KORZENIE, zakład?]

Tak w nas głęboko skryte śpią(no co? No bo nie wiem, KKK sie zwstydzila i NIC nie gada, phi, PANI si znalazla....Ale wystarczy tylko zaspiewac stary niedzwiedz to si obudzO) [nic nie trzeba śpiewać, Emciu, wystarczy obciągnąć w rowie, Kangusia potwierdzi!]

Refren:(juz? A co ta zwrotka taka krotka? Panstwo zrobili edycje tekstu? Ja sie tak nie bawie! Druhny! Rownac szeregi! Akcji CENZURA w HalYnce mowiMY niet!) [taaaa, czy DruhnOM tez się zdaje, że te szeregi jakby si ostatnio przerzedzili...? Kto w HalYnce jest za cenzurO niech podniesie rękę i naciśnie guzik, hihi]

Małe tęsknoty, krótkie tęsknoty, znaczące tyle prawie co nic(zaczyna sie od malej tesknoty a konczy sie na duzej, ne? Taki prodzekt drozdzowy...) [na dużej, Emciu, to się dopiero zaczyna, potem jest wycie do księżyca...potem...coś tam coś tam...a potem skok z balkonu...z choinkO lub z jajaMY, zależy od pory roku...]

Nagłe i szybkie serca łopoty, kto by nie znał ich(Kangurzyco, hihi, TY tez?! A ja juz myslalam, ze to tylko ja, ufffff...) [łopoty? po ustawicznym obciąganiu w rowie? Chyba Druhna raczy żartować! Dorbaldie migotanie torby i dławica!!!]

Nie wiadomo skąd zjawiają się, zakatarzone (ze szkoly przylazo i od razu goraczka kaszel i przeziebienie, taaaaa....) [a potem zjawiajO się w HalYnce...wiadomo skąd, hihi...]

Wyproszą łzę i żalu łut(chlip chlip, Maszmunu! Hobbitu chcO sie bawic guzikami!) [luuuudzieeee, kto nałożył Hobbitu szlaban na guziki?! Wolność pod kołderkO, hihi]

Posiedzą, podumają i jak gość nieproszony (pozdrawiam wszystkich klikajacych, a co!) [w tym szczególnie kółko różańcowe, NIECH MA! Albercia pita ile jest guziczków w różańcu...WiedzO Druhny?]

Nim się rozwidni, znikną już(to z duchami tez mozna si bawic w obciaganego? A kiedy seans?) [Emciu, jeszcze się Druhna pita! Z duchaMY to dopiero sO obciągane przeboje!]

Refren: (hihi, no to na drugi guzik) [a może i na trzeci, któż to wie...?]

Małe tęsknoty, krótkie tęsknoty, znaczące tyle prawie co nic(nie idziemy na wielkosc tylko na jakosc! Teremi, ja bym powiedziala tak...Nie wazne gdzie i jak Pablo tym dlutem majstrowal....wazne czy z tego majstrowania wychodzily arcydziela..., taka Paloma na ten przyklad...) [no, lepiej już z majstrowania niż z żebra, co ne, Ewa? Hi hi...]

Nagłe i szybkie serca łopoty, kto by nie znał ich(to proszony na szezlongu! Wszystkie kuzynki zglaszajO si na ochotniczki!) [phi, nawet jak i to nie pomoże, to od czego jest Pan Fizyk ze swoim urządzeniem do natychmiastowego wywoływania łopotów..? To jest tzw. łopotnik, ekhm, ekhm...]

Małe tęsknoty, ciche marzenie, zwiewne jak obłok, kruche jak dym(tutaj wklejamy swoje ciche marzenia....ZARA! wklejamy nie znaczy WKLEJAMY! NO! Po cichutku, psssst, ekhm i skrzyp skrzyp...) [A czy mogę mieć głośne marzenie...? NIECH MAŁA WYJDZIE!!!]

Nieodgadnione w nas duszy westchnienia, kto by nie znał ich(westchnienia do gory! Pan Fizyk robi rachunek nieodgadnionosci! Pozniej przeliczy go na odgadniony i wysle liste westchnien do Krolika Wielkanocnego a ten obsypie nas jajkami! Uffff...) [Czy to jest może Złoty Królik?]

Krystyna Pronko + (Emcia, wszystko crystal clear? No mysle! BUM!) [Sowa, KONKURS: Co Emcia wierszenkokletka ma na myśli...?]
GrejSowa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne