przez GrejSowa Wt, 26.02.2008 11:07
Ech, rozmarzyłam się...fajnie by było mieć galę oskarowO w HalYnce...
Więc tak...moje typy...pierwsze, które mi przychodzO na myśl...kostiumy - oczywiście Albercia za kostium anioła w martensach, co ne? No! Najlepszy film animowany to oczywiście zawsze i wszędzie "Wielka podróż Bolka i Lolka"! Make up...wiadomo, Alberci nikt nie pobije! Efekty specjalne - Pan Fizyk, hihi...on też główna rola męska, wiadomo, drugoplanowa - Hobbitu, najlepszy dokument to wiadomo, że brudnopis Ściany, hihi...i przechodzimy od razu zgrabnie do głównej roli kobiecej, hi hi...AŁAAAAAA!!!!!!!...no, co...? To Albercia dała mi w-czapę i rzuciła się z pazuraMY na tynk...luuuuudzieeee, co się będzie działoooo!!! A ile ról drugoplanowych, hihi....gdzie się Druhny pchajO???!!!! Kuzynki Alberty, wszystkie!!!! Najlepsza wierszenka...kurczę...nie mogę się, kurna, zdecydować...kręci mi się w sowim łbie...the best picture....luuuuudzieeeee, dorbaldie zbiorowo wszystkie picturenki, co ne?
Oskar honorowy - no, z tym to nie mam problemu, wiadomo, że Kangusia, co ne? Czy jeszcze poszczekamy kilka lat...? Directing...taaaaa, KTO tu najczęściej wyciąga podium, co...? Hi hi...I tera uwaga: kategoria "post editing", hi hi...toż pewno, że MAŁA!!!!!!! Tra la la la laaaaa
Ech, idę po kawę...