No i spadly, kurnaola, ja sie tak nie bawie!
Dzien dobry wszystkim!
A ja sie chcialam dzisiaj wygadac.
Sowus, a moze Druhnie Teremi jakis znajomy Pan Okulista zamawia nowy komputer przez interent wlasnie? TakO mam inteligentnO watpliwosc. Ale nic sie nie martw nagrode dostaniesz! Bylas jedynO finalistkOM konkursu! Gratulacje! Sowus.
NIECH DRUHNA TEREMI SZYBCIEJ KUPUJE TEN NOWY KOMPUTER!
Ufff, Sowus, no to mi ulzylo, ze Ty sie ze swojO choinkO nie rzucisz! Ja moja choinke rzucilam na wjazd i czekam z zapartym tchem czy ja panowie z resajklingu uwzglednia, czy moze ZNOWU jest wyzsza niz 6 stop...
W sprawie kartek z Korea, to ja sie tylko chcialam pochwalic, ze do mnie doszly juz w ubieglym tygoniu! Hihi. A taka z Kampong Ayer Druhny dostaly? Aaaaaa...., no bo jak Druhna Sciana wysyla kartki, choc spoznione to one i BAWIO i uczO. Zaraz wyjasnie to drugie, bo to pierwsze to Prawda Oczywista! Moj W. jakos tak ni z gruchy ni z pietruchy pyta co to by bylo za miasto jakby na niego spadl wodospad i cale by bylo zalane woda. A ja mu na to wodnO wiostke pod nos podsunalwszy...Tylko wodospadu brakowalo! A wszystko inne i pale i domy i prujaca motorowka byla w tym zalanym wodO miescie/wiosce!
W sprawie ATonement, to Maszmunu zrobil literowke, hihi.
A ja mam na dzisiaj CD Eddiego Veddera, zobaczyMY co on tam wyspiewuje w "Into the Wild". Druhny widzialy film moze? bo ja jeszcze nie.
Bronia...zdjecia te same, ale w drugim podejsciu, no i to ze KJ je wkleila to mnie tak jakos uspokoilo...
Gocha, czy mozna prosic o jakies zdjecia z wycieczki wzdluz Swietego Wybrzeza Pacyfiku?
Tudziez. Uciecho czy mozna prosic o zdjecia sniegu?
Reniabcio, (hihi, dobre Scianu, dobre!), calusy dla Majki lub Mayki i nadal czekamy na zdjecia!
A skoro jestesMY w temacie zdjec, ktorych Druhny nie wklejajO, to ja ide wkleic jeszcze troche deszczu. Piata Minuta Kredensowa wybila!
PS Sowus, Ty sowie wybralas to miejsce z plotem moze?
Dwie dziupelki dla Sowusi. Nagroda.
Jak dobrze miec sasiada z dostepem do netu...
I takie rozne...