przez M.C. Cz, 03.01.2008 20:12
Dzien wietrzny jak cholerkunia jasna!!!
Druhny, hihi, po raz pierwszy mam ochote wkleic emotikon, bo mnie zatkalo!!! Tylko dlaczego momenty sie konczO jak ja wchodze do HalYnki?! Druhny sie nie krepujO i robiO Burdel 24 godzinny! Niech zyjO kalesony Sowusi bez ten tego, hihi.
I kilka spraw porzadkowych.
Uciecho, czywiscie, ze dziadek wrocil! Ja WOGOLE mam/mialam/znalam tylko jednego dziadka, wiec jezeli wspominam dziadka to chodzi o tego, ktory chodzil na targ z rzodkiewkami, czek Scianu.
Sowus, hihi, ale prowokujesz, ale prowokujesz, hihi, i do tego bezczelnie! Czy Ty nie wiesz jak dlugo ja sie emocjonalnie przygotowywalam do szczytu w W-wie?! A prawie z pociagu nie wysiadlam....A Ty bys chciala szach mach i szczyt w KalYfornii zalYczyc? Toz luuuudzie, nie masz sowienia, wiesz! Na wszystko przyjdzie czas and you cannot rush art! A najlepiej to sama przyjedz zebys robila za no...siebie. Nawet powiem, bez Sowy to zaden szczyt nie jest szczytem, hihi, ze juz o kalesonach nie wspomne!
Co do Pierwszej Wierszenki, to moje rozumowanie bylo nastepujace...W moim nawiasie to nie bylam ja...., troche mi chodzila po glowie Trzynastka...., ale "nie lubię hoteli, zimna i brudu", plus "bezpruderyjne srodowisko" wskazywalo na KJ, jednak trudno mi bylo uwierzyc...No ale dla mnie szale przewazylo to "Boze!". Tylko KJ mogla tak powiedziec! No i Maszmun potwierdzil w golebiu, hihi, ze to musiala byc ONA! Ciesze sie ogromnie, ze moj nawias ma takie piekne tradycje! I obiecuje, ze dumnie poniose ten torcz w wierszenkach!
Bronia, biore wersje niebieska za wers z chabrem i rzezucha! Prawie jak rzodkiewka z trembulka!
Andorciu! Nasz ocean byl niespodziewanie cieply! I prawie bez fal, taki spokoj...Moze u Malenstwa tez? Z oceanem to nigdy nie wiadomo...A wkleilabys jakies zdjecia z tej Japonii, co?
Soniu...psssst...czy Cytryna to Neos?
No i juz wczoraj mialam mala wierszenke, zanim Druhny powklejaly teksty i wierszenke. Wiec Druhny pozwolo, bo juz mnie te troczki troszku zmeczyly. Balans zachwiany nawet powiedzialabym....
Tekst oryginalny w wersji audio wkleila Druhna Sciana. Wiec sie nie bede powtarzac.
I call you when I need you, my heart's on fire(GORZE! Wrzeszczy Albercia. Hobbitu gasnicu!)
You come to me, come to me wild and wild(wrrrrr...rrrraugh...hihi, no Druhny to dzisiaj troche poszly na dziko jak ja spalam a Druhna Sciana walila wczapami przez sen, dobre Scianu!)
When you come to me(podlogu Maszmunu faluji!)
Give me everything I need(Albercia robi liste WSZYSTKIEGO na Nowy Rok!)
Give me a lifetime of promises and a world of dreams(hihi, dziekuje ja to poprosze o konkrety! A marzenia to sowie sama wysnie! PHI!)
Speak a language of love like you know what it means(znaczi si nie tylko zna jezyk ale i porozumiec si potrafi! Aaaaaa... Lokales!)
And it can't be wrong (hihi, powiedzala Alfa i Omega)
Take my heart and make it strong baby(Albercia-baby prosi sie o przeboje, zakrety i rowy. Tak hartuji si lwie serce!)
You're simply the best, better than all the rest(no to Nobla z Oskarem na podium dawAj!)
Better than anyone, anyone I've ever met(bo te wszystkie jutrzejsze spotkania to oczywiscie z Niktami)
I'm stuck on your heart, and hang on every word you say(jakie serce takie podium!)
Tear us apart, baby I would rather be dead(w szklanej kuli widac wyraznie dlugie zycie na dnie szczesliwej klomby!)
In your heart I see the star of every night and every day(a skad sie wziely te wszystkie gwiazdy pyta z niepokojem pan Fizyk? Uwolnic gwiazdy! Przywrocic porzadek wszechswiata!)
In your eyes I get lost, I get washed away(Hobbitu ruszajo z torczem i w gumniakach na poszukiwania, zadna powodz w oczodolach im nie straszna! UWAGA Druhny!!! U nas maja nastapic WIELKIE opady! Dorbaldie POTOP! Hihi, jakby mnie nie bylo w HalYnce to bede na jakiejs lajbie!)
Just as long as I'm here in your arms(no bo trzeba sprawdzic czy sie tatuaze nie zmyly!)
I could be in no better place(blunder czili literowka w tekscie! Powinno byc---> Jest wiele lepszych mjesc, ale TO jest jedyne! Czili HalYnka!)
You're simply the best, better than all the rest(hihi, no to juz wiadomo o KIM jest ta wierszenka, co ne? Korona, berlo, klejnoty rodzinne...)
Better than anyone, anyone I've ever met(pan Fizyk ma specjalny przyrzad do mierzenia lepszosci, ale mowi, ze i tak nie wklei, hihi, bo nie chce Bronki rozwscieczyc)
I'm stuck on your heart, and hang on every word you say(eeeeeeehuuuuuuuu...nie wiem czy serce to wytrzyma ale Hobbitu majO swietnO hustawke na Nowy Rok!)
Tear us apart, baby I would rather be dead(UWAGA!!! Zamykac oczodoly! Albercia zbliza sie z ostrymi nozyczkami...zaraz sie skonczy ten lunapark)
Each time you leave me I start losing control(no przeciez to si rozumie, ze pozegnaia sa do KITU!)
You're walking away with my heart and my soul(hihi, uffff..., cale szczescie, ze mozg zostal na miejscu...)
I can feel you even when I'm alone(TE-LE-PA-TIA 101. ZAPISY W SZUFLADZIE NA SZEZLONGU.)
Oh baby, don't let go(LET GO! Zobaczymy czy si spadochron otworzy!)
Tina + (Emcia)
Dobrego dnia moje drogie!