Pani Krystyno, nie mogę się doczekać premiery "32 omdleń"! Ale już dziś strasznie dziękuję za taki repertuar i taką obsadę! A jednocześnie ośmielam się zapytać - czy nie myślała Pani o tym= i czy nie byłby to pomysł do realizacji - gdyby na deskach Pani Teatru - lub Och-Teatru -( gdzie też z przyjemnością bywam) - udało się namówić Pana Jerzego Stuhra (a jak widzę po Omdleniach jest to możliwe!!) - żeby zagrał "Kontrabasistę"?? Tak ciężko teraz znaleźć tą sztukę gdzieś w Polsce - a nawet w Krakowie.. A jakie by to było piękne móc to zobaczyć i to Warszawie! A może z racji współpracy z Panem Stuhrem wiem Pani - Pani Krystyno! gdzie w najbliższym czasie można "Kontrabasistę" zobaczyć?? Serdecznie pozdrawiam i bardzo liczę na małe słowo odpowiedzi albo pomoc w poszukiwaniu Sztuki... Katarzyna
Pani Krystyno, byłoby cudnie!! Dziękuję za odpowiedź i nadzieję!! pozdrawiam wiosennie Katarzyna!! (nie wiem czy w dobrym miejscu odpowiedziałam - ale inaczej nie umie ) nie jestem techniczna internetowo obawiam się )