Droga Pani Krysiu !
Gdy dowiedziałam się, że bilety są już sprzedaży to poprosiłam koleżankę żeby mi załatwiła, bo chodzi do LO w Opolu. Niestety, nie miała czasu, by podejść do teatru, ponieważ tyle ma do załatwiania w szkole (też jest w klasie maturalnej).Z lekką obawą dzwoniłam dziś do teatru, żeby zrobić rezerwację. Na szczęście udało mi się załatwić bilet i to w II rzędzie
Chyba ludzie jeszcze nie są zorientowani, że będzie Pani w Opolu, bo komu wspominałam o tym, że chcę jechać na Pani koncert w listopadzie to robił oczy jak pięciozłotówki, mówiąc Janda będzie w Opolu! i od razu wykazując zainteresowanie
Na zakończenie kawał, jaki dziś znalazłam (pewnie stary, ale strrasznie mnie rozbawił)
Sowiecki cyrk państwowy numer 17 nie ma powodzenia. Trybuny świecą pustkami. Dyrektor wpada na genialny pomysł: ogłasza, że gwoździem przedstawienia będzie rewelacyjny numer specjalny, a komu się on nie spodoba, dostanie zwrot dziesięciokrotnej ceny biletu. Publiczność szturmuje kasy, bilety są wyprzedane na miesiąc naprzód.
Podczas pierwszego przedstawienia dyrektor zapowiada:
- A teraz nasz numer specjalny. Komu się nie spodoba, otrzyma w kasie dziesięciokrotną cenę biletu. Towarzysze, orkiestra naszej bohaterskiej KGB odegra Międzynarodówkę.
Pozdrawiam gorąco, Magda M.