Napisała Pani w jednej odpowiedzi o narkotykach..że wszyscy teraz niestety biorą i o co w tym chodzi.. Niestety mam paru znajomych którzy biorą już spore dawki narkotyków..wszelakich. to jest straszne,ale też straszne jest to ,że nie zaczęli w tym wieku oni mieli takich znajomych i "dostępami" w wieku 10 czy nawet 9 lat ..TO JEST DOPIERO STRASZNE..a mówienie i proszenie żeby przestali,że sie niszczą nie jest ważne..A wie Pani jakimi argumentami próbują mnie przekonać czy kogokolwiek kto im chce pomóc..
"Wiesz jakie to jest fajne..zapominasz o wszystkim śmiejesz się jak debil i jest super kiedyś Ci dam " ..Jeszcze kiedyś to starali się chociaż nie brać przy mnie, teraz to już nawet tego nie mogą dla mnie zrobić..no cóż..zrezygnowałam..może za szybko ale nie umiem nic zrobić.. Kiedyś zapytałam sie kolegi po co to robi...po co mu ten śmiech czy nie można się cieszyć z czegoś innego i na "trzeźwo" ?
"Nie tak się nie da !. Zycie jest za trudne ..a po za tym wiesz jaki to szpan ! ..Teraz to jest modne !!"
A więc Pani Krysiu zostałam wyśmiana i ostro zjechana za to że nie rozumiem ideologii palaczy . Przecież to jest taka moda , a modzie często sie ulega..smutne . Szara rzeczywistość.