Pamiętam, że gdzieś tutaj był wątek o tym koncercie ale w żaden sposób znaleźć go nie mogę, więc wnioskuję że wybył... i wznawiam. Jeśli to jakieś forumowe faux pas to proszę o wyrozumiałą pobłażliwość bo jestem tu bardzo nowa.
Ale chciałam dać gdzieś ujście mojej ekscytacji. Pani Krystyno - odliczam dni do soboty i cieszę się z tego koncertu ogromnie! Szczególnie, że powoli traciłam nadzieję że "Piosenki z Teatru" przyjadą do Łodzi. A tu taka niespodzianka. I do tego w pierwszy wieczór moich wakacji - w piątek zdaję ostatni egzamin. Uczyć się do niego nie mogę z rozemocjonowania. Kupiłam sobie nową, czerwoną sukienkę na te okazję i reklamuję wydarzenie wśród znajomych i wśród nieznajomych nawet.
Żebym się tylko nie rozpadła na drobne kawałeczki przy okazji "Na zakręcie" albo przy "Jak to było" - w szczególności... znajomy mówił, że "Jak to było" wybrzmiało na ostatnim wrocławskim koncercie... zawsze coś mną szarpie w środku gdy słucham piosenek z "Kobiety zawiedzionej" na płycie... Mam nadzieje że nie rozszarpie mnie w trakcie słuchania na żywo.
Ktoś z forumowiczów będzie w sobotę?