Moja Droga Pani Krysiu,
Jutro Boże Ciało... a w zasadzie już dziś..
Przypomniała mi się ta scena.. w Pestce, więc włączyłam sobie ten mój ukochany film, nie tylko spośród Pani twórczości, on po prostu stał się mym sztandarowym, najwybitniejszym, najbliższym memu sercu...
Zapewne nie raz o nim pisałam... ale i dziś to powiem - dziękuję! Pestka jest piękna.. Stworzyła Pani coś naprawdę wyjątkowego... i opowiedziała tak... że słów mi brak. Pestka jest w głębi mej duszy i tam na zawsze pozostanie..
A w niedzielę, jak już pisałam, byłam znów na Dancingu.. wracam do Niego... bo zapomnieć nie można.. i co ciekawe, że teraz, za trzecim razem, opanował mnie już całkiem... że tęsknię do tego spektaklu przeogromnie! Stąd ponownie zwracam się do Pani z prośbą o zagranie Go w Polonii choć raz w najbliższym czasie, wiem że repertuar napięty... ale najmocniej Panią proszę o ten spektakl..
Dziś miałam zrobić badania okresowe /okulista/ niby blisko, ale jednak bo metro, bo autobus... a się okazało, że nie ma lekarza... przejażdżka nadaremno i strata czasu... no i w piątek powtórka z rozrywki
Pozzdrawiam najserdeczniej i do zobaczenia w weekend, na SV