Odnosząc się do Pani odpowiedzi :
To prawdziwe szczęście mieć tak miłego, wdzięcznego i wiernego widza. Bardzo Pani dziękujemy raz jeszcze.
Nie tylko widza, ale i słuchacza . Właśnie słucham audiobooka o nadzwyczajnym tytule :
"Nie wiem jak ona to robi"; czyta Maria Seweryn.
Bardzo współczesna książka o zapracowanej kobiecie. Lekka i przyjemna. Pani Marysia ma głos stworzony do czytania to już kolejna książka czytana przez Nią, nie wiem jak Ona to robi, ale robi to wspaniale. Za każdym razem; od "Karolci" poczynając na Manueli Gretkowskiej kończąc. Wielka przyjemność słuchania. W drodze do mnie kolejne trzy nowe audiobooki, też czytanę przez Panią Marysię. Już się na nie cieszę. Bardzo dziękuję.
Pani Krystyno, a co z Pani audiobookiem "Moje rozmowy z dziećmi"? Przepraszam może to głupie pytanie, Pani taka zapracowana. No w każdym razie czekam cierpliwie.
Miłego majowego "Weekendu z R" i sali pełnej rozbawionych widzów.
Ściskam serdecznie
Ewa Sobkowicz
PS. Taka mi się jeszcze myśl nasunęła odnośnie słuchania, nie tylko książek. Często jeżdżę z różnymi Pani płytami w odtwarzaczu, uwielbiam "Czarne perfumy" w Pani wykonaniu. Bardzo żałuję, że nigdy ich nie usłyszę "na żywo", wiem, że " Piosenki z teatru" mają określony repertuar ( bo już mialam okazję go poznać, jakoś zaraz po otwarciu Ochu) i nie ma w nim "Czarnych perfum", ale może można by... nie ośmielę się prosić, to tylko taka moja ulotna myśł...Mam nadzieję, że nie ma mi Pani tego za złe .
Pozdrawiam raz jeszcze
E.S.